resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3353
    iki kupaya ragmen kellesi isteniyor. sezon acilmadan, hadi onu gectim sadecetek bir transfer yapilmisken elestirilmesi anlamsiz. vizyonolcerleri sakince yerine koyun, biraz sakin dusunun lutfen. hic bir teknik direktor elinde buyuk bir butce varken sabri'de, sercan'da, dany'de amrabat'ta israr etmez. hamzaoglu da bu takimi yerin dibinden alip iki kupaya ulastiran bir teknik direktor olduguna gore gerizekali olmadigi asikar. transfer edilen isim bilal, bonservissiz ve 800bin euro gibi galatasaray maas skalasi icin gayet uygun bir ucrete alinmis. geri kalan ilgilenilen isimlere biraz sakin bakinca resim acikca ortada: para yok, pul yok. ismi gecen butun isimler bonservisi olmayan, kontrati biten adamlar. bu bir isaret degil mi?

    finans, kadro, yeni yonetim gibi bir cok dinamik var yonetim isinde. bu kadar karmasik bir denklemden "hamzaoglu vizyonsuz" sonucunu bu kadar rahatlikla cikarabilmenin tek yolu onyargili olmaktir, kusura bakmayin. teknik taktik tercihler disinda- ki bunlarla iki kupa kazandi- tek bir hamle yapamadi adam dahi, burada yerin dibine sokuluyor. hamzaoglu gitsin 5 milyona niasse, 5 milyona volkan sen, 5 milyona bilmemne'yi alip 15 milyon harcasin, sonra da gidip sampiyonlar liginde madara olsun o zaman elestiri yapilir.

    20 yildir her maci izlemeye calisirim, her sabah gazetelere bakarim, vesaire... galatasaray taraftarinin bir teknik direktore bu kadar ayip ettigini hatirlamiyorum. gecici yonetimle dibe vurmus kadroyu 6 ayda iki kupaya tasimis adami sampiyon olduktan 1 ay gecmeden transferde 1 milyon euro harcamadan cahil cuhela, vizyonsuz, hatta yukaridaki girilere bakilirsa hirsiz ve dolandirici ilan ettiniz.

    ayip ulan, valla ayip.
App Store'dan indirin Google Play'den alın