resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3273
    sabri'nin ve aydın yılmaz'ın menejerleriyle ilgili bu bilgiler doğruysa vahim. ben yine de kalbimi temiz tutacağım. ama hamza hoca şüpheli alanlara niçin giriyorsun diye de sormak istiyorum.

    işte onun için diyorum ki futbol tarihini, futbol felsefesini ve futbol dünyasını bilen başkan ve yönetici gerek.

    sayın özbek ne diyor. hamza hoca ne isterse onu yapıyoruz. işte yanlış burada başlıyor.

    sayın başkan; bizim ülkemiz de bu dediğin olmaz. neden olmaz? çünkü kişilikleri oturmamış, ilkeleri olmayan, dürüstlüğü enayilik zanneden tonlarca menejer ve teknik direktör var türkiye'de. haşa hamza hoca'ya delillendirmedikçe pislik bulaştırmaktan allah'a sığınırım. ama bu piyasanın kurtlarını iyi tanımalısın. tanımalısın ki paraları kaptırmayasın. aksi halde seni çiğ tavuk misali yerler.

    sayın tanman sana da bu konuda büyük görev düşüyor. sabri'de yaptığın hata son olsun. dik durmalısın, kimseden çekinmeden tavrını koyabilmelisin. milyonlarca taraftar tamamen menfaatsiz senin arkanda duracaktır. ama sakın aydın yılmaz ve benzeri futbolcularda aynı hataya düşme.

    sabri bu takımda zor oynar. çünkü taraftar tepkisi çok büyük olacaktır kanaatimce. ama aydın hatası da üzerine binerse sen de özbek de kendimizi ateşe atmış olursunuz. hamza hoca'yı uyandır o da kendisini ateşe atmasın.

    biliyorum zor işler bunlar. bizim gibi klavye kalemşörleri için yazmak kolaydır ama işin aslında ateşte yanmak vardır. ama bunu bilerek ve isteyerek göreve geldin. dolayısıyla ya başaracak ve uzun yıllar hizmet edeceksin ya da kısa ömürlü yöneticiler kulübüne üye olacaksın.

    sayın özbek, tanman ve hamzaoğlu, şu anda elinizde öyle bir kuş var ki biraz fazla sıksanız ölecek, biraz gevşetseniz pır diye uçup gidecek. işte maharet burada. kuşu öldürmeden güçlendirip besleyip büyütüp uçurmalısınız.

    hadi kolay gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın