resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3352
    galatasaraylı sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı hamza hocanın kellesini istiyor.

    adice, sinsice, yalan ve iftiraile kampanya üstüne kampanya yapan bu adamların tek hedefi var hamza hamzaoğlu.
    oyuncularını her daim yeniçeri oldukları iddiası ile hocaların kellesini kesen yaratıklar olarak adlandıran bu adamlar şimdi alenen ve açıkça yeniçeri olmuş kelleistiyorlar. organize oluyorlar, her an, her gün vizyongibi boş beleş bir laf üzerinden destek buluyorlar.

    kimse kafasını kuma gömmesin. ünal aysal tamtakır bir kasa, 1 milyara yakın borç, yılda 70 milyona yakın faiz yükü, uefa'dan alınan ceza sebebiyle 2 yıl süre ile giderlerin düşürülmesi taahhüdü, nike ile yapılan sponsorluk sözleşmesinin gelirlerinin 2021-2022 sezonuna kadar, federasyon’dan gelecek gelirlerin 2017-2018 sezonuna kadar, türk telekom arena’nın gelirlerinin ise 2019-2020 sezonuna kadar bankalara temliğini yapıp çok büyük iş/vizyon yapmıştır. ancak özellikle twitter fenomenleri içinde azılı ünal aysal'ın ya paralı elemanları veya gerizekalı bir taraftar tayfası var. ünal aysal gelecek, vizyon geri dönecek, faruk süren ve ünal aysal en büyük başkanlar şeklinde bir sosyal mühendislik yapıyorlar. ünal aysal kasanın ne olduğunu biliyordu gayrimenkulleri tek bir şirket üzerine alıp o şirket üzerinden teminat verip yeni kredi alarak nakit sorununu çözemez ise yapacağı hiçbir şey olmadığını biliyordu, o yüzden drogba gidince golcü alamadı, dedeler ünal aysal'ın projesine olmaz dediler ve ünal aysal başkan istifa etti. ünal aysal'ın prandelli'ye bıraktığı kadro şayet vizyonculara göre çamur ise o çamur'un sahibidir ünal aysal.

    hamza hocanın listesinde örneğin andre ayew vardı. lütfen oyuncunun başlığına girin vizyon sahibi yazarlar neler yazmışlar okuyun. yeni yönetim ülke genel seçimleri, koalisyon derken, nakitimza parası için kredi bulamadı ve el skışılan adamı kaçırdı. yeni yönetim halen kredi arıyor. yani galatasaray yönetiminde para yok. o zaman para yoksa sabri sözleşmesinde yapılan zammın anlamı nedir? bu sorunun muhatabı hamza hoca değildir. bu soru önce cüneyt tanman'a sonra başkan'a sorulmalı. ben de sormalıyım. ancak sabri'nin menajeri hamza hoca ilişkisi, aydın'ın menajeri hamza hoca ilişkisi gibi iftiralara kimse inanmasın. aydın yılmaz'ın menajeri yabancı ünlü bir şirket, ruslara satacağız dediler ama satamadılar. eylül 2015'de de sözleşmeleri sona erecek.

    özetle yeniçeri taraftara sesleniyorum. yönetimde para yok, kasa boş, kredi bulamadılar, bulurlarsa büyük isimli transfer yapacaklar. kombine satışları çok az. şayet kredi bulamazlarsa maça giden metin oktay taraftarı 20.000 kişi maçlara gitmeye devam edecek twitter fenomenleri ise sallamaya ve kelle istemeye devam edecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın