resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7019
    3,5 sezonda efsane başkan olmayı başarmıştır..

    bugün muslera, melo, sneijder gibi çok kaliteli oyunculara sahipsek bu ünal aysal'ın sayesindedir..

    bir çok kişi burak'ı sevmese ve yetersiz bulsa da bence burak da galatasaray'ın en iyi futbolcularından biri.. geldiğinden beri takıma en çok katkı yapan oyunculardan ve bence galatasaray'ın ilk 11'deki santrforu olacak kalitede.. 3 sezonda 111 maçta 72 gol atmış ve bence bu müthiş bir rakam.. onun yerine başka bir oyuncuyla oynasanız gol olarak vereceği katkı en fazla bu kadar olur..

    bence telles ve bruma da çok kaliteli oyuncular ve birkaç sezon içinde ikisi de yıldızlaşacak.. bence telles avrupa'nın en iyi sol beklerinden, bruma da en iyi kanat oyuncularından biri olacak.. toplamda transferlerine ödenen 16 milyon euro da gayet yerinde bir rakam..

    ama 2. sezonunda amrabat ve dany; 3. sezonunda ontivero, hajroviç, burdisso, umut gündoğan, salih dursun, endoğan adili, veysel falan, 4. sezonunun başındaysa pandev, dzemaili ve tarık çamdal gibi yetersiz, yararsız, kalitesiz transferlere harcanan paralar maddi anlamda çöküşümüze neden oldu.. şu anda kulüp mali sıkıntıdayken uyguladığımız transfer politikası ise ünal aysal'ın saçmasapan transferleriyle yarışır durumda..

    aynen ünal aysal gibi, dursun özbek yönetiminin de yapacağı en büyük hata transferler olacak..

    ama buna rağmen bu sezon başarıya ulaşırsak bizi kurtaranlar da yine ünal aysal'ın yapmış olduğu süper transferler olacak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın