resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3339
    adam resmen ego yaptı. tamam şampiyon yaptın takımı; ama rakiplerin efsane kötüydü. yok kadro iyiymiş, yok şampiyon olmuşuz bu kadroyla... sen transfer yapmayarak para tutmayı değil de, iyi futbolcu getirip forma, kombine satmanın peşine düş bence hocam.

    yani iyi oynamayıp kazandığın onca maçı da mı unuttun hemen. zorla 1-0 kazandığımız o kadar çok maç oldu ki son haftalarda. gol yollarındaki kısırlık, defansta hatalar.... velhasıl kelam galatasaray'ın parasını bu kadar düşünüyosan madem ücretini 4 kat arttırmayacaktın, sabri gibi bi futbolcuya 5 trilyonluk mukavele yaptırmayacaktın. her gördüğün mikrofona da konuşuyorsun, sevdin sen bu ünlü olma işini. birde sahilde güneşlenirken fotoğrafını çektiler mi işte o zaman maraba televole.

    şampiyon yaptın bizi evet, efsane hoca olur da dedim senin için hocam; ama görüyorum ki, bu mantaliteyle 6. haftayı zor görürüz seninle.

    şampiyonlar ligi şampiyonluğu falan diyor birde sağda solda. sabri, yekta, aydın... bu adamlarla alamazsın. geçen yılki prandelli şokundan sonra bu yılki şampiyonlar ligi sezonumuz da erkenden bitecek. en çok o üzüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın