resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3336
    bi de hala neye göre eleştiriyorsunuz diyenler var. gelsin düzgün transferler yapsın susalım yediklerimizi yutalım. ama yok adamı söylediklerine göre eleştiremiyceksek neye göre edicez bilemiyorum. cidden çok iyi bir insan olabilir, futbolcularla ilişkileri çok iyi olabilir. ki şampiyonluğu bunlar ve 3-4 oyuncunun ekstra performansları getirdi. ama böyle bir transfer politikası olmaz. sneijder'e laf attığı gün anlaşılmıştı yabancılara bakışı. sonra tatsızlık çıkmasın diye herkes sineye çekti. lakin transfer döneminde patlamış gözüküyor şimdilik. cidden bir takımın parası olmaz eyvallah. ama yapacağın hareket çok basit. şişen kadroda 5maç üzeri oynamayan bir dünya adam var. hepsini bir şekilde elden çıkarırsın/çıkarmaya çalışırsın ondan sonra da elinde kalan gelirle oyuncu almaya çalışırsın. fakat sen napıyorsun gidip galatasarayla para konuşmam diyen adama %60 zam yapıyorsun. ha zammı hamza hoca mı yaptı diyeceksiniz bir nevi haklısınız daha büyük suç yönetimdedir. fakat hamza hocadaki suç şudur ki sen yabancı sınırının 14 olduğu sezonda sabri'den daha az maaşlı sabri kadar katkı verebilecek adam bulamıyorsun. ya da sabri'ni yedek bırakmak zorunda kalacağın için bulmuyorsun. bir başka olasılık ise sabri'nin kötü bir oyuncu olduğunun farkında değilsin ki bu en vahim olanı.

    ilk geldiğinde kendisine bakışım negatifti sonrasında takımı toparlaması ve doğru işler yapmasıyla güvenimi kazanmak üzereydi ki saçma sapan değişiklikler, bazı oyunculara kafayı takıp hiç yararlanmaması, bazı oyunculara ise kafayı takıp sürekli oynatmaya çalışması ve bu kolladığı oyuncuların hep yabancı olması beni çileden çıkarmıştı. mesela son dakikalarda oyuna sokmak için düşündüğü oyuncu neden dzemaili yerine yekta oldu hep hiçbir mantıklı açıklaması yok. 1-2 maçta özellikle dikkat ettim yabancı sınırına da takılmıyordu ama yekta girdi.ya da adam yedekte bile yoktu. neden? çünkü o türk.

    ya da en sinir olduğum özellik umut'u sağ açık oynatmaya çalışması. benim için umut'u sağ açık oynatmaya çalışan bir insan teknik direktör olamaz, olmamalı. yarın mourinho gelse umut'u orada oynatsa derim ki "sen de balonmuşsun be mourinho". bomboş sahada taç çizgisi üzerinde top sür boydan boya desen süremeyecek adamı sen hangi akla hizmet sağ açık koyuyorsun. göreceksiniz ki seneye yabancı sınırlaması olmayan ligde bu adamlar yine şans bulacak. bu sezon bahanesi yabancı sınırıydı, seneye ne olacak çok merak ediyorum. alacağı hiçbir sağ beki de sabri'nin önünde ilk 11'e koyabilecek yüreği olacağına inanmıyorum. ya da yabancı forvet, istediği gelsin. umut'u 90dakika hiçbir şey yapmadığı halde oynattığı günleri unuturcasına yabancı forvet 45dakika gol atamadığında umut bulut oyuna girecektir demedi demeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın