resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7155
    selçuk çok kritik bir pozisyonda oynadığı için çok eleştirilen bir futbolcu. bu pozisyon çok diri ve dinamik olmayı gerektiren bir pozisyondur.

    ilk sezonunda selçuk gerçekten muhteşemdi. şampiyonlukta da büyük payı vardı. fakat sonraki üç sezon o ilk sezonun seviyesine hiç çıkamadı. bana göre çok süre aldı ve dinlendirilemedi. futbol oynayanlar bilir ki, futbolcu mental olarak kendisini yorgun hissediyorsa ayakları onu taşımaz, taşıyamaz.

    aktif dinlenme yaptırılabilseydi ve ille de dört sezon üst üste kırk maç rekoru kırması için özellikle zorlanmasydı bugün selçuk için çok daha iyi şeyler yazabilirdik. galatasaray'da istatistikler futbolcu yaratmaz, futbolcular istatistikleri yaratır.

    bu tatilde selçuk çok iyi dinlenmeli mentörler vasıtasıyla mental yorgunluğundan kurtulmalıdır. aksi halde cl maçlarında hep taraftarın radarında olacak. yabancı sınırının kalktığı, sözleşme yenileme sezonunda olan hamit ve melo'nun yanında zorlanabilir.

    bizde futbolcular yıllık 2.5-3 mlyn euro kazanırlar ama bilimsel hiçbir destek almazlar. drogba altı-yedi danışmanla çalışırken 36 yaşında chelsee'ye transfer olabilmektedir. çünkü onun mentörü vardır, psikoloğu vardır, beslenme uzmanı vardır, özel kondisyoneri vardır, basın danışmanı iletişimcisi vardır. bütün bunlar onun verimini yükselterek 37 yaşına kadar oynamasını sağlar. hiç olmazsa ondan biraz örnek alsalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın