• 9085
    isteyen gitsin gs tv'deki şampiyonluk kliplerini izlesin, alacağı dört yıldızlı formanın hayalini kursun. buna kimse ses etmez, en doğal hakkıdır.

    isteyen, eleştirilerden , eleştirenlerden rahatsız olsun, kendi fikrini savunmak yerine , trip atsın laf soksun . hakaret olmadığı sürece buna kimse ses etmez, en doğal haklarıdır.

    isteyen, herkes her şeyi toz pembe görmüyor diye sözlükten entrylerini silsin , sözlüğü bıraksın. buna kimse ses etmez, en doğal hakkıdır.

    ama bırakın da eleştirenlerin de üç-beş hakkı olsun kardeşim. size mi soracak adam memnun olmadığı şeyi dile getirirken. eleştirinin dozajını kaçıran zaten gerekli cezayı alıyor. dozajında eleştiri yazanlara sen kimsin ki laf etme hakkını kendinde buluyorsun. ne bu kraldan çok kralcılık ya? herkes senin gibi dünyayı toz pembe görmüyor güzel kardeşim. önemli olan düşünce vurmak değil, düşmeden uyarıyı yapabilmek. bunu anlayamayabilirsin, ama anlayanlara ya saygı duy, ya mantıklı şekilde tartış, ya da liseli ergen kızlar gibi davranmayı kes lütfen.

    polyannaların , kral çıplakçılara karşı olduğu sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın