resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 3296
    kız istemeye gitse scarlett johansson yerine sıdıka'yı seçebilecek bir acayip adam.

    --- spoiler ---

    -lisenin ya da mahallenin en popüler kızı olmasına gerek yok. biz hanım hanımcık, yemek yapmayı, ev temizlemeyi bilen mütevazi bir kız arıyoruz. zamanında bu aileye çok ünlü birçok kız geldi, hepsi boşanıp milyonlarca nafaka aldı. artık bu ailenin nakafalara verecek bir kuruş parası yok.

    --- spoiler ---

    şaka maka bu adamın meşhur futbolcular yerine bilal tarzı daha mütevazi futbolcuları istemesinin sebebi biraz da yukarıda anlattığım gibi. güzel ve kültürlü kadını yönetmek, onun isteklerini karşılamak daha zordur. hamza da istiyor ki bilal gibi lafını geçirebileceği, istediği zaman kesebileceği, ailenin büyüklerinin de* onaylayabileciği, onların canını sıkmayacak adamlar alınsın.

    şimdi ibrahimoviç gelse hamza ona nasıl taktik verecek, nasıl kenardan bağıracak. burak'a "sen yedeksin bu maçta ibo oynayacak" nasıl diyecek. adama şampiyonluk maçında milyonların önünde trip atan burak ibrahimoviç gelse bile oynamak ister, oynayamazsa trip yapar.* öyle de totosu kalkık bir adam. hamza bu yüzden burak'ı gölgede bırakacak bir forvet aldırmamak istiyor. bahanesi de hazır; para yok!*
App Store'dan indirin Google Play'den alın