resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3244
    her geçen gün beni daha da hayal kırıklığına uğratan teknik direktörümüz. hamza hocam umarım yarattığın masal devam eder çünkü ben keşke kazandığı başarılardan sonra gönderseymişiz seni demek istemiyorum. kişiliğine, karakterine tek lafım yok, çok yakışıyosun bu renklere, o kulübeye. ancak takımın eksiklikleri göremiyosun, dünya sıralamasında 1621616 sıraya düşmüş yeni türkiyenin balon oyuncularına güveniyosun. bunu yapmandaki nedenler:
    1- para yok argümanı: e güzel hocam para yoksa 32 yaşındaki bir adamın maaşı nasıl olur da 600 bin euro artar, dikkat etmicekmiydik paraya, ergin hocamın parası düşmedi mi, sence bu oyuncuların aldıkları para kriz yaşayan bir takımın oyuncularının alacağı para mıdır? nasıl bakıcaksın ergin hocanın. dolayısıyla para yok seçeneği tamamen yalandır.
    2-türk oyunculara duyduğu güven: hocam çok güzel bir şey bu, oyunculara güven. oyuncu grubuna da özgüven verir, italyanlar varken türk oyuncuların eksikliğini çektiği konu buydu ve sen bunu bitirdin. hepsinin performansı arttı. peki hocam performansı artmasına rağmen zorla şampiyon olduğumuzu görmüyormusun. seni şampiyon yapanların muslera ve sneijder olduğunu görmüyormusun, yani kaliteli yabancılarla şampiyonluk gelir, bize kaliteli yabancılar lazım. starı gol atma özürlü arda turan olan bir milli takımın gazla çalışan oyuncuları burak ve selçuk senin prenslerin. peki o güvendiğin selçuk hangi üst düzey avrupa takımında oynar veya güvendiğin burak değilmiydi senin elini havada bırakan, sana trip atan. neden görmüyorsun bunları güzel insan.

    3- bence en doğru neden: alınacak kaliteli isimleri yönetememe korkusu: evet asıl neden budur. hocanın çalıştırdığı 2 kariyerli oyuncu var zaten: biri kedi muslera ki muslera ile anlaşamayan bi antrenör olamaz zaten, adam pamuk gibi. diğeri de sneijder ki o sneijder'i sen yerden yere vurdun ama adam seni sahiplendi, sende onu sahiplendin ve mükemmel ilişki kuruldu. sneijder sana tripli olsa neden trip atıyo deme hakkın yoktu zaten, adamı milyonların önünde eleştirmişin. piyasada adı geçen isimler senin adını bilmiyor. adam avrupadan gelecek ve senin komutan altına girecek. kafana yatmayan kısım bu bence ve biz bu nedenden dolayı antin kuntin adamlar kovalıyoruz.

    takımın bütçesine dönersek madem yeterli değil ozman 4 tane çöp alacağımıza 2 tane adam gibi adam alalım, sabriye 1.8 milyon euro vermeyip transferde kullanalım o parayı. geri kalan eksiklerde ara dönemde kapanır, bizde biliriz ki 2 pozisyon emin ellerde. hatalarınla kaybolacaksın gibi duruyor güzel hocam, bak daha yolun başındayız, gör bazı şeyleri, korkma, milliyetçi olma parator gibi, cesur ol radikal kararlar ver. örneğin sen podolskiyi oynatıp başarısız olursan kimse sana kızmayacak zaten, bu gerçeği gör ne olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın