• 20
    bu ciddi mesele. tekerlekli sandalye basketbol takımının maddi sıkıntıları ortadayken, erkek basketbol takımının sıkıntıları ortadayken ki gönderdiğimiz basketbolcuları elimizde tutsaydık şimdi final serisinde biz olabilirdik, hak etmediği ayan beyan ortada futbolcularda bu denli yüksek anlaşmalar yapılması ciddi mesele.
    taraftar olarak tepkimizi koymalıyız.
    hazırlık maçında ya da resmi maçlarda gereken tepkiler koyulmalı.
    bu böyle gitmez. çağırmayın tribüne. sabri değil miydi asık suratla 4.yıldız şampiyonluğu kutlayan? melo nun suçu ne o zaman? galatasaray ın çocuğu olmaması mı? melo nun 4 yılda verdiği katkıyı sabri 10 yılda vermedi. koşuyor diye bir oyuncuya 1.6 m euro verilmez.

    ben şu gidişat dolayısıyla gelecek sene ile ilgili tüm inancımı kaybettim. daha da ileri gidiyorum keşke şampiyon olmasaydık da büyük yapılanmaya gitseydik. kursağımda kaldı şampiyonluk. şu yaşadığım hayal kırıklıkları şampiyonluk sevincimi bastırdı resmen.

    not:biz galatasaray ın borcundan dolayı transferler üzerine yorum yaparken ben ekonomist değilim taraftarım gelecek futbolcuya ya da yıldıza bakarım diyen yazarlar vardı burda. şimdi ekonomist kesilmişler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın