resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3228
    saygılı bir çerçevede saydırmaya başlıyorum. öncelikle transfer yapmama bahanesi galatasarayın çöpe atılcak parası yok diyip 2milyon dolara imza atıcaksın. hani paraya ihtiyacın yok galatasaray'ın parası ya at 1milyona başarı gelmezse istifa ederim tazminat almam diyorsun başarı gelirse al 2 milyon 3 milyon. onu geçtim sen takımda ki yerlileri koruyucan diye sabri denen adam 1.6milyon euro alıcak. sen sırf kendi öğrencin diye bilal'i alıcaksın 32 yaşında adam 3 yıllık sözleşmeye imza atıcak. sen aydın yılmaz ile sözleşme yenileme planları yapıcaksın. neymiş paramız yok.

    sokarım ben böyle işe. ulan size gelince senin bebişlerine gelince kulüpte para bok amk sene boyunca yekta para kazansın umut kazansın şu maç başı alsın diye bir dünya ıvır zıvırı oynat kadroda küçülmeye gitmek yerine dahada büyü ama para yok. tabi amk transfere ihtiyaç yoktur nede olsa senin bebişlerin var 20 tane atarlar real'e. amk bala şampiyon oldun lan eze eze filan değil bal resmen son hafta anca oldun oda ismail kartal mal olmasa biliç biraz zeki olsa alamıyordun.

    sonuç olarak bu kadar kötü kararlar veren birinin iyi niyetinden şüphe ederim. napmaya çalışıyor acaba efendisinden bize gelirken izin aldı şimdi efendisi yerine geçsin diye mi uğraşıyor diye kafamda sorular dolanıyor.

    he ayrıca çok karakterlidir akhisar'ı efendisi istedi diye bırakıp gidecek kadar karakter sahibidir. teknik direktörlüğü bırakıp yardımcı olacak kadarda vizyon sahibidir. seneye efendisi gelir takıma yine yardımcı olur olmadı kovulsa nolcak efendisi kollarını açıp bekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın