resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3208
    yabancı sınırınında kaldırılmasıyla seneye ligimizin kalite seviyesi yükselecek. fenerbahce transfer sezonuna çok agresif başladı ve öylede devam edecek gibi. besiktaş güneş hoca ve yeni stadı ile bu sene daha güçlü olacak. trabzonspor mbia transferi ile çok yerinde bir takviye yaptı. ersun hocalı trabzonda ciddiye alınması gereken bir rakip olacak. hedeflerimizden biri avrupada da başarı ve şampiyonlar liginin seviyesi malum.
    tamam şampiyon olduk ama özellikle büyük maçların neredeyse tamamında oyun üstünlüğü rakiplerdeydi. muslera sezonun en iyi oyuncusu olmuşken biz şampiyon takımız, şampiyonlar liginde de bu kadro başarılı olur romantikliğini bırakmak lazım.
    eğer gerekli takviyeler yapılmazsa ve takım başarısız olursa faturanın kesileceği ilk kişi sen olursun hamza hocam. malesef futbolun doğasında bu var.
    bazı arkadaşlar uefa kupasını kazanan kadromuzdan bahsetmiş. doğrudur o takımda doğru düzgün 4 yabancı vardı ve yerliler genelde anadolu takımlarından gelmiştiler. ancaaak o yerlilerde avrupa standardında oyunculardı. hadi bulun bakalım bir hakan şükür, bir okan buruk, bir arif erdem, bir hasan şaş, bir bülent korkmaz. ozamanki milli takım bu oyuncularla dünya üçüncüsü olmuştu. şimdi milli takım kaçıncı torbada? zaten son yıllardaki en büyük sorunlarımızdan biri oyuncu yetiştiremememiz değilmi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın