• 3
    yonetici beceriksizligidir. sen zaten bilet-kombine-store-yayin gelirlerini lirayla kazanip yabanci oyuncu maaslarini euroyla odedigin icin surekli zarardasin. en azindan yerli oyuncu maaslarini lirayla odemelisin ki avrupa kupalarindan kazandigin eurolari, yayin gelirlerini daha verimli kullanabilesin. sabri sarioglu, aydin yilmaz, yekta kurtulus ve digerleri hayatlarinda euroyla, dolarla sozlesme mi gormus ? gs disinda hangi takimda 500 bin tl'den fazla para alabilirler de burada kapiyi milyon eurolardan aciyorlar. hayatlarinda ekonominin e'sini mi ogrenmis bu oyuncular ki senden doviz bazli kontrat istiyorlar. bilal kisaya kim veriyormus 2.5 milyon tl'yi anadoluda ? 1 milyon tl onersen hayir mi diyecek bu yasindan sonra buyuk takim oyuncusu olma sansini veren galatasaray'a ? financial fair play icin butcede kisitlamaya gideceksen turk oyuncularin sayisini artirirsin, lirayla maas verip euro kazanclarinla butceleri dengelersin ve bu kesinlikle kabul edilebilir bir politika olur ancak su ana kadar yapilanlar gercekten hirsizlik.

    hocamizin arkasindayim dersin, kimi isterse aliriz kimi isterse gondeririz dersin anlarim. ama bu isleri bu paralara yapiyorsan bir yerde bir yanlis var.

    yaklasik 1 milyon euro bilale, 1.8 sabriye, 1.8 umuta, 1 aydina, 1 yektaya, 500 kaan baysal'a ve daha boyle boyle nicelerine para dagitip 2.5-3 milyon euro yillik ucretle bonservisi elinde yararli olacak yabancilari (yildiz olmasi gerekmiyor) kadrona katmiyorsan galatasarayin parasini caliyorsun derim. besiktas cok daha uygun fiyata sendeki yedeklerin cok daha kalitelilerini toplayabiliyorsa, galatasarayi otellerinin reklamini yapmak icin kullanmaktan baska bir ise yaramiyorsun derler ben de katilirim.

    kimse kusura bakmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın