resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6741
    futbolculara ederinden fazla para verildiğinde kendimi gerçekten keriz ve aptal gibi hissediyorum.

    elimizden geldiğince destek oluyoruz takıma. kombinesiydi, formasıydı, onlarca farklı üründü. buradaki bütün arkadaşlar bunu yapıyor.

    karşılığı ne oluyor peki? aydın yılmaz'a, sabri'ye, eray'a verilen inanılmaz paralar.

    bakın bugün sabri'yi serbest bıraksanız, hiçbir kulüp ona 1 milyon usd'den fazla para vermez. zaten beşiktaş, fenerbahçe falan almaz. belki trabzonspor alır, onlar da 1 milyon usd verir.

    sen kalkmışsın, en fazla yedek oturacak adama 1.8 milyon usd + maç başı para veriyorsun. hani yahşi batı'da cem yılmaz diyor ya, şef bizimle taşak geçti diye, gözümü kapatıyorum ve o sahne geliyor gözlerimin önüne bu adamla yapılan sözleşmeyi düşününce.

    şimdi bakıyorum, ben sneijder, muslera falan olsam en az 6 milyon euro maaş isterim yıllık. taşak geçtiğiniz burak yılmaz olsam, lan 100 gol attım sabri kadar para alıyorum neredeyse derim.

    bakın, galatasaray hayır kurumu değildir. sabri oynamak istiyorsa, 1 milyon usd alır, oturur kenarda. hazır tutar kendini, takıma katkı verir. bu kadar.

    ulan sabri'nin alacağı para ile pınar karşıyaka kadro kurup şampiyon olur şamiyon.

    senin de basketbol takımına transfer yasağı gelsin. neden? çünkü hiçkimsenin maaşını ödeyemiyorsun. ama sabri'ye milyon dolarlar veriyorsun. yazıklar olsun ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın