resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3205
    hatır gönül işi terim dönemindeki gibi devam ediyor. terim 18'e dahi almadığı aykut'a ve ben avrupaya gidiyorum deyip galatasaray'ı reddeden daha sonra türkün önemli olduğu dönemde ligde bile takım bulamayan aydın'a kontrat vermişti.

    fb'de de işler benzer yürüyor tabi. sadece bizim değil ülkenin sorunu bu. ancak karşı taraf bundan vazgeçmişe benziyor. terraneo diye biri geliyor. avrupalı. hoca da aynı şekilde. hatır gönül işi yok. adam egemen olmaz diyor kjaer'i alıyor. mert günok çok para istiyor diyor hemen yol veriyor. nani transferini bitiriyor. orta saha eksikliğini guarin veya mikel ile bitirmeye çalışıyor. emenike'yi beğenmiyor fernandao alıyor vs vs. teşhisler koyulmuş uygulanıyor. an itibariyle de egemen, bekir, selçuk, mert ve webo'ya resmen yol verdiler. tüm çöplerden kurtuldular. bazen kontenjan dolayısıyla bazen şampiyonluk sonrası hatır sözleşmesi verdikleri selçuk artık yok.

    bize gelince; 40 adam var. en az 15 adam yollaman lazım. aydın hala kontrat kovalayabiliyor. sabri sözleşme uzatabiliyor. 5-6 kişinin olduğu bölgeye 32 yaşında bilal gelebiliyor. şampiyonluk geldi diye kadro yeterli biz yine yaparız. oo selçuk burak iyi denebiliyor. hamza hocam çok seviyorum ama sen de aynısın işte. he belki çok ince düşünüyosun. dany, sercan göndereceğiz demeyeyim de piyasa azalmasın diye düşünüyorsun. ee o zaman aydın'ın sözleşmesi yok neden hala gitmedi? nasıl daha kesin olarak karar veremiyorsun? hepsini geçiyorum yabancının serbest olduğu ve 40 adamın olduğu ortamda hala iyi niyetli olamazsın. iyi niyetin yüreğine ağır basıyor. öyle ya da böyle şampiyon olmuşsun. yıldız muhabbeti almış yürümüş. asıp kesmelik her şey müsait. yürekli davranıp takımın yarısına yakınını şutlamazsan senin yapamadığın işi sene sonu bir kamyon para harcayıp başkası yapacak. ünal aysal'ın yapmaya çalıştığı buydu işte. terraneo ve pereira'nın dokunuşlarını yapacak birini arıyordu ama kontenjan sorunu vardı. galatasaray tarihinin en önemli virajında maalesef yoldan çıktı. şampiyon olup yola tekrardan girsek de realist davranmadığımız sürece yoldan çıkıp yola döneceğiz. hamza hocanın önünde kontenjan sorununun ortadan kalkması sebebiyle tarihi fırsat var ama değerlendirebilecek mi herkesin çok büyük şüphesi var. umarım kötü başladığımız yaz sezonunu iyi bitiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın