resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6981
    ne değermiş arkadaş bir bitemedi. şu an başımız ffp yüzünden uefa ile sıkıntıda ise bu kimin suçu. basketbol takımından ödemelerin olmayışı kimin suçu.

    bana göre kişisel reklamını yapıp bu kulübün geleceğini satmıştır.

    edit: ondan önce şampiyonlar ligine gidemiyorduk. şimdide gidemezsek bunun sorumlusu kim. işin kötüsü bu sefer gitmeyi hak ettiğimiz bir sezonda.
    yatırımla başarı gelir tamam doğru. ama sen kulübü aldığından 200 milyon tl'den fazla bir gelirle sahipsen (ki bunun çoğu stad ve hisse satışı) harcamalarıda 2 katına çıkartıp yine ekside olamazsın. hadi oldun tamam güzel. harcamaları 2 katına çıkardın da harcadığın para sportif anlamda neyi ileri götürdü hatta geri gittik. hadi bakalım günah keçisini de yeni yönetim yapalım oh oh ne güzel.

    kulübün borçlarını türk lirasına çevirdi. ne kadar güzel bir hamle değil mi? ibra edilmesinin tek yolu buydu. galatasaray'ı falan düşündüğü yok ünal aysal'ın.

    bir de "kulübü aldığım yerde bıraktım." sözü var. sanki marifet. aldığındaki gelirlere bakalım, bıraktığında ki gelirlere. ne kadar kötü yönetildiğimiz ortaya çıksın.

    dip not: yeni yönetimi savunmak için kendisini gösterdiğim falan yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın