• 1
    2015 haziran'ında sırasıyla galatasaray kulübü başkanı, galatasaray yönetim kurulu üyesi(futboldan sorumlu) ve galatasaray teknik direktörü olan üçlüdür.

    2014-2015 sezonunu lig ve kupa şampiyonluğu ile kapattıktan sonra, 2015-2016 sezonu öncesi tüm transfer ve futbol politikasını yürüten üçlüdür.

    eğer 14 yabancı kuralına geçilen bu sezonda 40 küsür tane mevcut sözleşmeli oyuncusu varken, yine saçma sapan hatır gönül işleriyle sözleşmesi biten ya da faydası olmayan oyuncularla devam edeceklerse, birbirine benzeyen fark yaratmayan türk oyuncularla galatasaray'ın geleceğine de ambargo koyacaklarsa tarih kendilerini affetmeyecektir.

    uefa ile ffp anlaşması yapmış kulübümüzün, sportif başarı için elindeki imkanı doğru yerlere harcaması ve gereksiz futbolcu maaşlarından kurtulurken, takımdaki eksik bölgelere gerekli takviyeleri yapması gerekiyor.

    işte böylesine kritik bir dönemeçte alacakları her kararla ya bizi yavaş yavaş eski karanlık günlere ya da doğru yatırımlarla, sportif başarılarla birlikte maddi açıdan da rahatlayan bir kulübe dönüştürecekler.

    kişilik olarak son derece beyefendi ve sempatik bu 3 ismin, başarılı olması tek temennimiz.

    yüzünü avrupa'ya çevirmiş bir kulübün vizyonunu (u: bu kadar uzun yazınca vizyon yazmadan edemedim :() en iyi şekilde göstermelerini ve misyonlarını tamamladıklarında başarıyla anılmalarını diliyorum.

    1.5 sene sonraki edit: allah cezanizi versin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın