resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3158
    transfer dedikodusu yüzünden eleştiremediğimiz hoca. bilal kısa'nın transferi kap'a bildirildiğine göre artık eleştirebilir miyiz ?

    gün geçmiyor ki galatasaray'ımda işler düzgün gitsin. gitmiyor amk. ulan sürekli konuşmuyor muyduk ''şu yabancı sınırı olmasa anasını ağlatırız.'', ''türklere verilen paralar çok, yan gelip yatıyorlar.'', ''nando, melo, sneijder olmasa takım yalan.'' demiyor muyuz lan. he ? yalan mı amk. takımda sürekli istikrar gösteren oyuncuların başını yabancılar çekmiyor mu ? çekiyor. bu anasını siktiğimin liginde yabancı sınırı kalktı amk kalktı. askerde bunu duyduğum zaman, ''yaz amk yaz kule yaz. 3-5 yaz. 1-3 garaj yaz.'' diyordum sevinçten. boşuna sevindim.

    galatasaray'da yabancı sınırının kalktığından haberi olanlar yok.* haberini almak istemiyorlar.

    neymiş rotasyonmuş. yıllardır futbol izliyorum. büyük takımları izliyorum. beyni sadece futbolu düşünen profesyonel teknik adamları izliyorum ve çoğu 32 yaşında büyük takım görmemiş bir adamı rotasyon için transfer etmiyor. rotasyonda altyapı topçularını oynatıyor. hem futbolcu kazanıyor hemde boşa para harcamıyor.

    yaptığı bilal kısa transferi tamamen torpil transferidir. belki birhan'ın, belki altyapıdan çıkacak oyuncuların önünü kesiyor. ayıca amına koyduğumun altyapısını kapat gitsin o zaman amk. madem oynatmayacaksın oradan oyuncu. kapat. sonra neden türk futbolu gelişmiyor. bu beyinlerle gelişir mi ?

    takımı kendisi şampiyon falan yapmadı. prandelli'yi sabote edenler hamzaoğlu'nu sabote etmedi. tek fark bu. yasin'i de kendisi kazanmadı. yasin kendi yeteneğini kullandı. bir başakşehir maçı hatırlarım; dakka 60'da yasin'i oyundan aldı ve tek başına oynuyordu yasin. sonra maç 2-0'dan 2-2'ye döndü. hatta bala göte berabere kaldık. oyuncu kazanmak isteyen adam dakika 60'da tek fark yaratan oyuncusunu oyundan almaz. ayrıca fener deplasmanında umut bulut sağ açık oynarken, pardon sağ açıkta piknik yaparken, yasin kulübedeydi. 1-0 geriye düştükten sonra oyuna aldı. yasin kaleciyle karşı karşıya kaldı. neymiş yasin'i kazanmışmış. ulan umut bulut'u oynatacağım diye yasin'i kaç maç kenarda oturttu bu adam. artık en sonunda utandı, yasin'e hakkını vermek zorunda kaldı.

    neyse ki sneijder adam.*

    https://www.youtube.com/watch?v=Q6USiry7Wrs

    ayrıca galatasaray'ın ilk 11'e gelince bütçesi yok ama rotasyon için bütçesi var. ov ye kamon. thug life.
App Store'dan indirin Google Play'den alın