resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1972
    allah'tan gökhan'ı caner'i telles yaşındayken izledik de, dezenformasyona karşı dirençliyiz. 22 yaşında o harikalar yaratan gökhan bahsedilen sezonda fenerbahçe tarihinin en ofansif , belki de en tehlikeli takımında oynamış ve takımdaki zayıf halka olmuştu. milli takım on birine yükselmiş başarılı olup. geçiniz. sanki 4 büyüklerdeki oyuncular başarılı olmalarına göre oynuyor milli takımda. büyük takıma gelmişti ve başka sağ bek yoktu oynadı.

    caner erkin ise, galatasarayda oynadığı sezon eleştridiğiniz tellesin yarısı kadar savunma yapmamış, türkiye kupası hariç 24 maçta iki asist ile oynamıştı. sorsan kendisi hücumcu bekti. karakteri falan konuşmuyorum bak.

    adamı sevmeyebilirsiniz, eleştirebilirsiniz, ama eleştirirken başka insanlara laf çarpmak yerine , gerçek istatistiklere vakit ayırın lütfen.

    değerli renktaşlarımızdan biri değinmiş, keşke kendisi en zayıf halka olsa diye. ne zaman ki takımdaki en genç oyuncu değil de en zayıf halka olur. o zaman sabaha kadar eleştiririm eksiklerini. yazdığım her entryde de eksiklerini belirtiyorum zaten. fakat bu kadar eksiğin, kusurun olduğu bir takımda bu çocuğa bu kadar yüklenilmesinde ben artık net şekilde art niyet arıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın