resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 175
    kendisi hakkındaki eleştirilere şöyle katılmıyorum; 2-3 yıllık bir süre çok az bir scout sistemi oluşturabilmek için. okuduğum eleştirilere göre pek çoğunuz şunu istiyor; emre utkucan başkanım bunu alalım diyecek, onu alacağız ve o adam çok iyi oynayacak. scoutluk böyle bir şey değil ki ama. atıyorum hamza hoca gelir der ki;

    emre bana sağ bek lazım, özellikleri bu bu olsun.

    emre ona 20 tane alternatif çıkartamıyorsa o zaman işini iyi yapmıyor derim ben ama emre 20 alternatif çıkarır da hoca en verimsiz olacak olanını seçerse burada emre utkucan' a ben kızamam bu transfer hatasıdır, hoca hatasıdır.

    adamı dinlediğim kadarıyla 2 isimde ısrar ettim ve arkasındayım diyor. bruma ve telles. ikisi de benim için fazlasıyla umut vaat eden iyi transferler. telles iyiye gidiyor, bruma ise zaten sakatlanmasaydı şu an çok başka şeyler konuşuyorduk onun hakkında. daha ilk oynadığı maçta ne adam almışız lan dedirtmişti sonuçta. bunların pazarlığını emre utkucan yapmadı. sen adama neden pahalı adam aldırdın diye kızamazsın. he eğer sol bek istendiğinde telles' den başka alternatif sunamadıysa tamam ama adam 10 alternatif sunduysa ve sen 6 milyon euroluk telles' i seçtiysen bunun sorumluluğu önce hocanın sonra emre' nindir.

    bence daha sabırlı ve sakin olmak gerek. belki de adam 10 tane oyuncu koydu başkanın önüne ama başkan bunlar tanınmıyor olmaz bunlar dedi ve quaresma' ya yöneldi, bunu bilemeyiz. emre' den dinlemek lazım bunları. dediğim gibi eğer alternatif sunamıyorsa o zaman başarısız derim ben kendisine. şu an kimi izleyip kimi izlemediğini bilemiyoruz. ayrıca yanlışım yoska yasin de yine prandelli' nin kendisinden ileride topa basan kanat oyuncusu talep etmesinin ardından prandelli' ye önerdiği bir isimdi. mesela bu da bir başarıdır sonuçta, hangimiz yasin transfer edildiğinde süper oldu dedik, ama adam kilit rol oyandı şampiyonlukta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın