resim
Simon Thorup Kjær
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Danimarka
  • 108
    bes tane düz topcudansa iki tane klas topcu topçu her zaman yeğdir. fener iyi is yapti acikcasi. şimdi bi de kanatlara iki tane adam alirlarsa -nani ve benzer tipte tecrubeli adamlar gibi- ciddi bir takim olabilirler. kolay gol yemeyen ve diri bir takim olurlar, cl degil ama el icin ilerleme potansiyeli olan bi takima donusebilirler.

    bizim de podolski gibi iki tane daha transfere ihtiyacimiz var. yoksa sezona fener psikolojik olarak onde baslayacak. hucum hattimizin vazgecilmezi yasin bruma olmamali. hatta meloyu gonderip orayi daha genc biriyle kompanze etmeliyiz. bir de stoper yada sag bek alabilirsek parasizlik sikintilarimiz olan bu sezonu bir gecis sezonu gibi kullanip gelecek sezon acilmak icin bir kredi yaratabiliriz kendimize.

    fenerin 7 verip ustduzey bir stoper aldigi dunyada serdar azize ve aatifa 7 gomersek de gercekten fenerin gerisinde kalmaktan baska care kalmaz. az para cok transfer devri gecti. az para az transfer yapalim. hatta gerekirse ucuza poldiyi kapattiktan sonra gerekirse tek transfer yapalim ama saglam ve kinder surpriz olmayacak bir adam alalim.

    aatifla serdarla falan anca ligde fenerin sicmasini bekleriz yoksa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın