• 598
    bu adamı oldum olası sevmem, the decision muhabbeti; kral benim diye diretmeler vs. ama çok net haksızlık yapılan basketbolcu. nba'i 1996'dan beri takip ederim, yeri gelip amerika'da da izlemişliğim vardır maçları ki en yoğun izlediğim seneler 98-07 arasıdır sanırım ama benim gördüğüm en yetenekli, en dominant basketbolcu listesinde en üst sıraları çok rahat zorlar.

    geçmiş yıllarda kaybolduğu final ve konferans final serileri vardır ama yıllar ona daha etkili olmayı öğretmiştir, takımını o ya da bu şekilde finallere 6 kere taşımıştır. diyebilirsiniz ki miami'deki kadro saçmalığıyla çok doğal; haklısnız ama en çok karşılaştırılan kobe bryant'ın nba'in gelmiş geçmiş en dominant oyuncularından biri olan shaq ile yol aldığını; gary payton-karl malone takaslarını ve derek fisher, horry gibi çok iyi yancı rolünde oyuncularla finallere geldiğini hatırlatırım.

    kaan kural'ın da söylediği üzere kobe'nin önündedir fakat bir majesteleri ayarında olması imkansız, işin o kısmında ruh da giriyor, estetik de, mental yetenekler de. ha bu demek değil ki kobe kötü lebron kral; ikisi de göz zevkimize hitap eden efsane isimler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın