resim
Simon Thorup Kjær
Takım:Milan
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Danimarka
  • 92
    şu transfere transfer kazığı demek kadar komik bir şey olamaz. stoperlerin arasında en üst seviyenin bir altındakini ve daha 26 yaşında olanını alıyorsun. 9 milyon hiç çok falan değildir. yıllık 4 milyon vermek az bir rakam değil ancak onca savrulan paraları düşününce bu adama hayli hayli değer. ayrıca "kadlec olur abi bu" diyenler maalesef çok bekleyecekler. o sizin olmasını istediğiniz şey, olacak olan değil.

    hani sözlükte dönüyor ya uzun zamandır vizyon, vizyon diye. işte bahsedilen vizyon bu. 1 tane alırsın ama en sağlamını en taşını alırsın. istersen 2 sene sonra satabilirsin. uyar uymaz orasını ileride göreceğiz ama vizyon denilen, istenilen bu. 32 yaşındaki bilal'in peşinden koşmak değil.

    edit: 9 milyon da değilmiş, 7.5 muş. net oğlu net harika transfer. maalesef lig başlayınca göreceğiz. ayrıca niye türkiyeye gelsinciler hala bitmemiş. sneijder'in muslera'nın drogba'nın oynadığı lige topçu gelir. artık biz almak istemiyoruz diye "gelmeeez" falan. yazmayın cidden komik. almak isteyen eskiden bizdik, şimdi tranbzon ve fener. işte vizyon bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın