• 1
    son günlerde sıklıkla dile getirilen olay. özellikle yönetime ve hamza hamzaoğlu'na yapılan transfer eleştirilerinde bir numaralı savunma argümanı bu. peki şimdi benim kafamda bazı sorular var.

    -son 4 yılın 3'ünde lig şampiyonu olan
    -4. kez üst üste şampiyonlar ligi'ne katılacak olan*
    -arenaya geçildiğinden beri rakiplerinden daha fazla kombine satan
    -resmi ürün satışlarında da rakiplerini geçen
    -son yıllarda sürekli deloitte futbol para liginde ilk 20'ye giren

    bu takım nasıl oluyor da transfer yapacak parayı bulamıyor lan. nerede bu takımın milyonları arkadaş. geçen sene de aynısı oldu. son günde bi pandev bi cemailli bi sikim anlayamadan transfer dönemi bitti. ünal aysal'ın mancini ve prandelli dönemlerinde çokca boş transfer harcaması yapıldı, ayrıca bazı gereksiz yerlilere de çok iyi kontratlar verildi ama fener parayı bir şekilde buluyor da bu kulüp nasıl bulamıyor anlayamıyorum. ayrıca fenerbahçe;

    -son 4 yılda ezeli rakibine 3 şampiyonluk kaptırmış
    -son 4 yılda 3 sene avrupa cezası almış
    -buna mukabil kombine satışlarında ezeli rakibinin çokca gerisinde kalmış
    -2008 yılından beri şampiyonlar ligi'ne girememiş
    -hatta son sezonunda formasına göğüs sponsoru bile bulamamış

    bir takımken. hayır çifte kupalı takım biz miyiz fener mi belli değil. ffp diyeceksiniz de ffp bi bize mi var. antalyaspor'un eto'yu, trabzon'un cardozo'yu, beşiktaş demba ba'yı getirdiği bi ortamda galatasaray'ın adam akıllı, taraftarı tribünlere çekip takıma doğrudan katkıda bulunabilecek bir transfer yapamaması skandaldır. bu takım taraftarı cl maçlarında burak ve umut'u izleyip kriz geçirmek zorunda değil arkadaş. bunlar yetmezmiş gibi para yok edebiyatı yapıp "camianın çocukları"na milyonlar saçılmaya devam edilmesi de ayrıca başka bir skandal.

    işin bir de basketbol bölümü var tabi. oraya girersek hiç çıkamayız. fenerbahçe sırf fenerli diye her yıl takıma milyonlar aktaran, 29 milyon € bütçeli bir takım kuran murat ülker'e sahip. bizim gariban takımımız da 3 milyon €'luk sponsor bulunca seviniyor, başkanı hava basıyor.

    tekrar dönelim futbola. hadi ligi salladık. bu vasat yerlilerle yine bir şekilde gidiyorsun. sneijder, melo ve muslera senin kurtarıcı meleklerin oluyor ama avrupa'da durum böyle değil, maalesef geçen sene bunu acı bir şekilde gördük. bizim derdimiz sürekli yıldız gelsin bizi çoştursun değil. artık yabancı sınırının da olmadığı bir ortamda yetersiz yerlilerden kurtulup avrupa'da iş yapabilecek bir takım kurulmalı. öyle sabri'yi takımda tutmak istiyoruz, gündemimizde bilal var falan demekle olmaz o iş.

    son olarak tekrar sormakta fayda var, nerede bu takımın paraları?
App Store'dan indirin Google Play'den alın