resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3147
    dördüncü yıldızımızı takan hoca.

    galatasaray'ın daimi başarısı ve optimizasyonu için gereken adımları atmaktan imtina eden kişi veya yönetimler her zaman eleştirilir. bazen yonetici, teknik adam veya futbolculara fazla bağlanma sonucu gözler kör olabilir , bu dogaldır. ama futbolda duygusallıga yer yoktur ve rasyonellik esastır. bugün eğer siz kurumun başarısı için kişilerden vazgeçemezseniz, bir gün başkaları size bunu zorla yaptırır. o zaman kaybettiğiniz şey zamandır. yani kulübün geleceğidir.
    futbolcular, teknik adamlar, yoneticiler değişse bile işleyen bir sistem varsa o kurumda başarı daimi olur. yerinde saymak, zaman karşısında gerilemekten başka bir işe yaramaz. o nedenle kazanan takım bozulmaz, şampiyon takıma transfer gerekmez gibi saçmalıklar ancak insanların kendilerini kandırmalarına sebep olur.

    başarı, kazanıldıktan sonra bir anlam ifade etmez, artık gelecekteki ve daha yüksekteki hedeflere yönelmelidir.
    kazanan başarılı takımın rakipleri , her zamankinden daha fazla güçlenmek için çaba gösterirler, yerinde sayan takım kazandıgı bu üstünlüğü eğer gücüne güç katmazsa kısa zamanda rakiplerine devreder.

    bizim eleştirdiğimiz , mali kriterler yüzünden transfer yapamamaları değil..gazete haberlerine bakarak ta değil, bizzat cüneyt tanman , hoca veya kulüp başkanları tarafından dogrulanan adamlara bakarak diyoruz ki, vizyonunuz neden bu kadar dar? madem o kadar paranız var 3-4 milyon euro verebiliyorsunuz, o zaman neden sivasspor'dan , bursaspor'dan , akhisar'dan adam alıyorsunuz? bu çöp ligin çirkef takımlarına yıllarca birsürü para kaptırdık. artık onlara muhtaç değiliz, hala dünyada adam yok gibi bunlara neden dileniyoruz?
    al akhisar gidip bilal'in opsiyonunu kullanıyor 1 milyon daha koparmak için. verme , hamza verme! almıyoruz o zaman lan de , siz kimsiniz de bitsin bu iş. bak yıllarca orada çalıştın bu kadarcık hatrın varmış demek. daha ne dileniyorsun bilal kısa kim yahu? koca galatasaray ona mı muhtaç kaldı?

    başkan'a bakıyorum acemice kendini gostermek için çabalıyor bir an once ispat için yıldız transfer yapacagız falan soylemlerinde. bak salı oldu patladı bombalar peş peşe! yapmayın etmeyin...

    scout ekibi diyorsunuz, scout ekibi gerçekten olsaydı, lig biter bitmez onların tüm yıl boyunca izlediği adamlarla gorusmeye başlardınız. demek ki o ekip de tamamen tıraş...

    sonuç olarak daha transfer bitmedi, kimseyi yerden yere vurmuyoruz ama yine son haftaya kalacaksa transferler zaten hiç olmasın. ha olacaksa da, diyoruz ki şu çöp ligin parlattıgı yetenekli görünen adamlara gidip dilenmeyin. madem yaş ortalaması 31 falan olsun sorun yok , o zaman gidin şampiyonlar liginde oynamış tecrübeli adamları alın kadronuza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın