resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3138
    türkiye liginden başka bir ligi takip etmediğini düşündüğüm hoca. teknik direktör diyemiyorum, bir teknik direktörlüğünü görmedim. burada defalarca söyleyeceğim , kendisini çok severim insandır adam gibi adamdır herşey için teşekkür ederim yarattıgı sinerji, arkadaşlık ortamı ve motivasyon için. kan değişikliği bize yaradı ve sneijder, yasin, muslera gibi adamların biraz da şansının yardımıyla iki kupayı aldı. türkiye kupası pek birşey değil zaten yarı finale kadar kimse sallamıyor da, ligde ciddi anlamda şansının yaver gittiği çok maç oldu hocanın. neden böyle diyorum , çünkü teknik direktörlük anlamında o kadar çok saçmaladı ki , neredeyse ligi kaybediyorduk. once geldiğinde yaptıgı burak hamlesinden vazgeçti, sonra oyun planımızı kaybettik son 6-7 hafta 1-0 a yatan bir takım haline geldik, sonra da üzerimize akın akın gelen takımlara karşı aciz duruma düştüğünü izledik. ayrıca derbilerde takımı berbat oynatmasından , oyuna müdahale edememesinden ve oyunu okuyamamasından bahsetmiyorum bile. bütün bunlara rağmen şampiyon oldugu için tabii ki hataları ört bas edilecek. amaaaa;

    şimdi bakıyorum transfer "vizyon"una (kimse kusura bakmasın bu vizyon kelimesi her paragrafta çıkacak hocanın karşısına) türkiye liginden başka birşey yok. demek ki sen galatasaray gibi değil akhisar gibi düşünüyorsun takımı hocam. "bu ligin en iyi adamlarını bir şekilde harmanlarsam ligde başarılı olurum, eh şampiyonlar liginde de "olur ya!" gruplardan çıkarsam ne ala memleket.. zaten haşaa fatih terim'i geçme gibi bir düşüncem yok, ben onun icazetiyle geldim bu kulübe, onu geçmem dogru olmaz. zaten geçen sene de cıkamamıştık gruplardan, e beni de hep mancini'yle prandelli'yle kıyasladıkları için hep başarılı görüneceğim. gruplardan çıkamazsam kimse birşey demez onemli olan lig" diye düşündüğüne ben artık eminim.

    ya paran yoksa atıf şahşuh 'u neden alırsın? sağ ayaklı amrabat, yasin var elinde zaten. amrabat ki la liga da görmüş bu sene kendini ispatlamış. e atıf 29 yaşında parlatıp ilerde satacağım desen o da yok?
    haa belki atıf gol kralı olur bizde. ben g.t olurum , o onemli değil, ben burak gol kralı olsa da eleştiririm. çünkü aradığımız santrfor değil kendisi. bu takımdan burak'ı çıkarıp ileri umut'u koysan bile aynı gol sayısını bulur.

    serdar aziz.... yani neden serdar?? sebep ne, cidden merak ediyorum hocam şu sebepten şu ozelliklerinden dolayı de bana açıklama yap. çünkü hocam bu adamı almanın tek sebebi türk olması , ikimiz de biliyoruz bunu...

    bilal kısa bedava oldugu için ve gerçekten işimize en azından ligde yarayabileceğini düşündüğüm için ses çıkarmadım. tamam 1-2 tane alırsın. ama senin ilk 11 ' e alacagın 3 adam bu takıma seviye atlatmak yerine, aynı kalitede veya daha alt adamlar olursa o zaman kusura bakma ama senin arkandan ben çekilirim.

    serdar aziz - semih kaya
    amrabat - atıf şahşuh

    ikisi de aynı adamlar. bu hamza gidene kadar galatasaray seneye şampiyonlar ligini yakar. çünkü herkes şunu iyi anlasın: avrupa'da salt motivasyon yetmiyor.

    takıma bakalım (lig için değerlendirmiyorum, amacı sadece lig olanlar zaten galatasaraylılıgı anlayamamışlardır)

    kale sağlam , yedek kaleci şart!

    sağ , sol bekler allahlık. bir tane düzgün adam yok telles dahil.

    defansta chedjou harici yetersiz. hakan balta ağır, semih kaya avrupa'yı kaldıramadığını defalarca ispatladı. buraya en az bir tane sağlam adam şart. ama serdar aziz kalitesinde değil, en az chedjou kalitesinde.

    orta sahamız 3 adet ağır adamdan oluşuyor. selçuk , melo , hamit. emre çolak, yekta gibi anlamsız adamlar var. dzemaili gider zaten. bilal kısa: o da ağır ve yumuşak bir oyuncu. bu bölgeye bana göre dinamik ve hayvan gibi koşacak en az bir adam gerekiyor. genç mümkünse..sneijder buranın en güçlü halkası. ona laf yok ama orta saha olarak değil hücum gücü olarak değerlendirmek lazım onu aslen.

    kanatlarda yasin harici çöp. ben sinan gümüşten umutluyum. amrabat'ı 1 sene izledik zaten cacık olmayacagını gördük. haa ikinci bir şans verelim diyorsanız tamam yoklukta gideri var diyelim.

    forvette malum burak ve umut. burak'a birşey olsa, 10 metre mesafeyi dripling yaparak kat edemeyen bir umut bulut'a kaldık demektir.

    yedek kaleci, defans, sağ bek, sol bek, orta saha, 2 adet kanat, 2 adet forvet lazım.

    bunlardan 3 tanesi çok iyi olmak zorunda. hadi telles'i bir derece anlarım da, sağ bek, defans ve forvetin çok çok iyi olması lazım.

    hoca'nın aklında sağ açık burak var bence. solda atıf ı oynatır. görün bakın onları da amrabat ve yasin'le yedekler. sinan ve bruma kadroya giremezler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın