resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 3613
    bana göre eğer transfer yapamıyorsak takımda kalması gereken oyuncu.

    evet herkesin istediği özellikleri barındırmıyor bünyesinde. bir ayew, bir konoplianka değil. ama sağ kanatta umut bulut'tan faydalı olacağı kesin. en azından bu sezon kontra atağa çıkarız sayesinde. umut atılan uzun pası kontrol edene kadar; rakip, defansa yerleşip bir de üzerine çay demliyor senin gelmeni beklerken geçecek süreyi değerlendirmek adına.

    aynı şeyi sercan yıldırım için de düşünüyorum.

    malum federasyonun 28 oyuncu sınırlaması önce kadrondaki futbolculardan önemli bir kısmını göndermeni gerekli kılıyor. bu işi ya zaman yapacak, ya diğer kulüpler gelip futbolcuna talip olacaklar ve senle olan sözleşmesinden iyisini teklif edecekler, ya da basacaksın parasını göndereceksin oyuncuyu.

    yekta kurtuluş, tarık çamdal gibi oyunculara ne talip çıkacak ne de kendileri kontratlarını feshe yanaşacaklar. o yüzden galatasaray'ın kısa vadeli çözümlerini içerden üretmesi gerekiyor.

    hepimiz kanat rotasyonunu eksik görüyoruz. elinde sinan gümüş ve bruma var. porto olsa bu iki oyuncuyla şampiyonlar ligi'nde yarı final görür sonra da 30'ar milyon eu'ya birilerine okuturdu.

    sen de yapacaksın. bunu yaparken de amrabat ve yasin ile bu oyuncuları yedekleyeceksin.

    orta sahanda emre çolak'ı artık hazır hale getireceksin. bir futbolcunun 10 kilometre koşunca dilinin sarkmasını anlamıyorum ben. bizim takımda selçuk dışında 11 km'yi geçen yok. geçen sezonun dordmund'u maç başına 140 km koşu mesafesi yakalıyordu. bizde melo 9 km'ler ile maç bitiriyor. taraftar kendisine hasta. neden? tribüne elini sallıyor. yemin ediyorum istese atom mühendisi olurmuş da, galatasaray taraftarını kandırmanın kolaylığını görmüş.

    ha diyeceksiniz ki, doğru yerde duruyor. onu zaten duracak amk. italya'da 40 milyon eu'luk transfer yapmış oyuncu bu. o pası da atacak, o adamı da geçecek. ama koşu mesafesi en kötü 13 km'ye yaklaşacak. sen schwainsteiger'in bayern'de iyi pozisyon alarak oynayabileceğine inanıyor musun?

    beyler yanlız sağ bek için benim de umudum yok. oraya bir adam lazım amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın