resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4051
    italya'ya transfer olmasını gönülden istediğim kızıl ordu askeri. serie a gibi, takımların kompakt defans yaptığı liglerde yıldız olabilir. farklı dizilişlere de uyum sağlayabileceğini düşünüyorum; mancini kendisini 3'lü defansın sağında denemişti, hiç sırıtmamıştı.

    bence, galatasaray'a hangi defans oyuncusu gelirse gelsin, bu savunma yapısıyla dört dörtlük olamayacaktır. yumuşak orta sahamız ve birbirinden savruk beklerimiz, stoperleri açığa düşürüyor. takın savunmasının tüm sorumluluğunu onların üzerine bırakıyor. dolayısıyla bizim illa ki yediğimizden bir fazlasını atmamız gerekiyor. semih'in en büyük handikapı burada ortaya çıkıyor, skora hiç katkı yapamıyor. chedjou'nun o en kritik dakikalarda attığı golleri bu aslan parçası'nda görmemiz imkansız.

    italya'ya olası transferi sonrasında semih'in boşluğunu yakın zamanda emre can coşkun'un doldurabileceğini düşünüyorum. kafa toplarında daha iyi, gerekli sertliğe de sahip, alt yapısı sağlam, tek eksiği özgüvenini ateşleyecek bir kıvılcım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın