• 2
    futbol ile ilgili twitler atsa da heyecandan ümüğümüz zonklasa:

    -"galatasaray ibrahimovic'le görüştü, asansörde cüneyt tanman'ın cebine kağıt bıraktım, "bu adam gelirse stadı yıkarlar" yazdım, cüneyt de tedirgin, mesajı kimin bıraktığını bilmiyor tabi, o ara ibo'ya odaklanmıştı."

    -"galatasaray elindeki artık oyuncuları elden çıkarmak için operasyon düzenliyor, oyuncuların odasında dinleme cihazı var, çocuklar herşeyden habersiz yönetime saydırıyorlar, yönetim bunları kullanarak tazminatsız fesih planlıyor."

    -"dany'nin ailesi tehdit edilecek, operasyonu kimse şüphelenmesin diye ali dürüst düzenleyecek, "küçük kızını kamerun'da okutmazsan hükümet sana vatan millet sakarya'dan dava açacakmış, ülkene dön dani" denilecek.

    -"paralel galatasaray, derin galatasaray diye milletin kafasında algı operasyonu yapıyorlar, düne kadar inan kıraç'ın elini öpenler bugün "inan abi çok yaşlanmadı mı yahu? bizi de gömecek, pensilvanya'ya gitmiyor muydu bu?" şeklinde düşünceler mevcut, kısa adam çözüm arıyor...

    -"aziz yıldırım'ın göt korkusuyla zibilyon tane adama kontrat imzalattığı, aldığı adamlar için kulübün kasasını boşalttığı duyumu geldi. yaziz * -başarılı olursak taraftar susar, olamazsak zaten ekonomiyi benden sonra gelen yönetmez, bensiz battınız derim- diyerek planlar yapıyor ama korkudan uyuyamıyor... korkma titre..."
App Store'dan indirin Google Play'den alın