• 23551
    "çok rahatım. kulübümle 2016'ya kadar kontratım var. bazı şeyler şimdi değişebilir ama manchester united ile aramdaki durum değişmeyecek. inanın bana, çok rahatım. transfer piyasasında dönen kukla şovun bir parçası olmayacağım."

    "ağustos'ta 32 yaşıma gireceğim. 8 yıl daha oynamak için gereken hırsa sahibim. birkaç yıl sonra, en üst düzeyde oynama zamanımın geçeceğini kabul ediyorum. ancak, o an şimdi gelmedi. hala en üst seviyede oynayabilecek durumdayım. as takımda oynamak benim için çok önemli. bu nedenle 36-37 yaşımda bir adım geri atacağım ama şimdi değil."

    "ne zaman sağlıklı durumda olsam, manchester united'da ilk 11'de oynadım. insanlar sakatlıklarımla ilgili konuşuyor ama bu sadece geçen yılımı etkiledi. sadece 1 yıl.

    erken yaşta vazgeçen, bırakan birçok oyuncu tanıyorum. bu oyuncuların bir çoğu pişman oldu. bu oyuncuları milli takımda da, kulüplerde de gördüm. büyük efsaneler bile erken bıraktıkları için pişman oldular. paul scholes'a bakın mesela. futbolu bıraktı ama sürekli antrenman yaptı. futbolu o kadar özledi ki, kısa süre sonra geri döndü. çünkü, en üst seviyede oynayabileceğini biliyordu."

    robin van persie
App Store'dan indirin Google Play'den alın