resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2496
    ısrarla söylüyorum, umut bulut kötü bir futbolcu değildir, değildi, hiçbir zaman da olmadı. sadece doğru kullanılması gerekiyor, bütün mesele bu. burak gol rekorları kırar, "balına" deriz; hamza hoca kupaları 2ler, "balına" deriz; fatih terim 4 sene üst üste şampiyon olur, "hagi yaptı" deriz; umut bulut geldiğinden beri sürekli kritik golleri atar, "şansına önüne düşüyor" deriz; gelen hiçbir hoca selçuk inandan vazgeçemez, "yeniçeri ya ondan" deriz ama 4 yılda kazanılan 3 şampiyonlukta ve 2 şl üst turunda takımda en çok forma giyen adam olduğunu unuturuz vb. uzar gider.

    umut da burak da pandev gibi artık yetersiz ve kendilerini zorlamayacak bir alternatifle koca sezonu idare ettiler. 2 forvetle 3 kulvarda nasıl gidilir t.u.d.e. ya? (açılımını merak eden olursa özelden şeyedelim.) umut iyi bir yedektir, oyun sıkıştığında forvet sayısını arttırmak için oyuna sokarsın, karambolde hemen biter, kondisyonu sağlam olduğu için de yorulmuş bir rakip savunmayı rahat halleder. juventusa, real madride vb. tuhaf şekilde hep gol atması bundan. konsantrasyonunu ve kondisyonunu kaybeden bir adam değil.

    ilk on bir olmuyor işte, hele sağ kanat hiç olmuyor. weboya dilenen adamlar var bu sözlükte. webo gibi kullanılsa umut, o adamı üçe beşe katlar. kaldı ki hiç mücadeleden kaçmayan, başarısız olsa da hep deneyen bir adamı bu kadar yerden yere vurmak son derece anlamsız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın