resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6953
    kendisine neden bu kadar sallandığını bir türlü anlayamadığım eski başkanımız. bir de sürekli galatasarayımızın ekonomimizi batırdığından dem vurulur. arkadaşlar adnan polat dönemini hatırlıyor musunuz? ekonomimizin ne durumda olduğunu hatırlıyor musunuz? bir de ünal aysal dönemine bakar mısınız? herkes sene başında wesley'nin maaşı ödenemiyordu diyor ama bununla ilgili hiç resmi kaynak yok. belki gerçektir ama planlar da bu ölçüde yapılmış olabilir.

    mancini-prandelli olayını da anlamıyorum. mancini yerine hamza hoca gelseydi neler derdik? ya prandelli geldiğinde prandelli için söylediklerimiz? ''mükemmel adam abi, galibiyetler gökyüzüne, uğur meleke kainatın en iyi teknik direktörü demiş'' falan filan... kötü çıktı, beklenildiği gibi olmadı eyvallah ama o gün yanlış kararmış gibi görünmüyorlardı.

    bir de efsane devre arası transferleri var. eyvallah içerisinde çok yanlış transferler vardır. ama ünal başkan mı demiştir bunları bunları alalım diye? ya mancini istemiştir direk bu adamları ya da bana bu tip adamlar bulun demiştir bizimkiler de bunları getirmiştir. tarık çamdal var bi de... bu adam gelmeden önce mutlaka alalım demedik mi? keza olcan adın da öyle. bunlar geçen senenin en gözde oyuncularıydı. olmadı, tutmadı. ilk defa olan bir şey değil ki transfer hatası? futbolda her zaman olan şeyler.

    kabul edin gençler. o beğenmediğiniz ünal aysal olmasaydı o zaman görürdük ekonomimizi. ama göremezdik şampiyonlukları şampiyonlar ligini.inşallah dursun özbek de ünal başkanın yolundan gider. umudum pek yok ama inanmak istiyorum işte...

    not: fatih terimin gerçek yüzünü bize göstermesi bile her şeye bedel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın