• 1215
    25 yaşımdayım, 18 yıllık bi kız arkadaşımın benimle 1'e 1 görüşmesine izin vermiyor sevgilisi. anlamıyorum sözlük bunun altında ne gibi bir düşünce olabilir ki. zaten geçen yıl tanıştınız lan hırt sen kimsin amk. aklımda o kızla olmak olsa çoktan olurdu zaten. kardeşim gibi görüyordum yemin ederim. sevgilisiyle sorunları olduğunda hep pozitif bakmasını sağladım gece gündüz dinledim dertleştim yol gösterdim aralarını yaptım. şimdi yaptığına bak itin.

    babası bana emanet ediyodu lan kızını. o kadar severler güvenirler bana ailecek. sen kimsin de araya giriyosun amk'un barzosu. kızın buna tamam demesine de anlam veremiyorum zaten o ayrı konu. klasik türk kızı işte. "erkeği" bişey söylese de itaat etsem kafasında.

    sevgilisine şunu giyme bunu yapma bununla görüşme diyen erkeklere de nasıl uyuz oluyorum anlatamam. aklı yok mu kadınların. onlar karar veremiyor mu kendileri hakkında neyin yapılması/yapılmaması gerektiğine? neden müdahale ediyorsun? aynı şey karşı taraf için de geçerli tabi. tam bir turnusol kağıdıdır bu söylediğim. ne kadar eğitimli olduğunu gösterir insanın. akademik kariyer hiç bir şey ifade etmez. bazı konular vardır kafa yapısını apaçık belli eder. bu da onlardan biri işte. neyse biraz cs:go oynayayım da kendime geleyim. (bkz: siklemiyoruz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın