resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3068
    kendisini sevenleri , açıklamalarıyla üzen hoca.

    paramız yoksa söyleyin bilelim, yoksa bu saçma sapan isimler ve kiralıktan donecek dany, sercan, amrabat gibi adamlardan gerçekten çilek yaratmayı düşünüyorsan seneye yine şampiyonlar liginin figuranı olacağız demektir. son dönemde muslera'nın inanılmaz kurtarışları, rakip forvetlerin beceriksizlikleri ve şansımız sayesinde belki ligi götürdük ama seneye senol güneş'li bir beşiktaş ve muhtemelen agresif transferleriyle güçlenecek bir fenerbahçe olacak karşımızda. bu kez ismail kartal da yok!

    aşağıda sana fayda sağlayabilecek adamların tam listesi var hocam:

    fernando muslera
    semih kaya
    aurelien chedjou
    hakan balta
    alex telles
    felipe melo *
    selçuk inan
    bilal kısa
    hamit altıntop *
    wesley sneijder
    yasin öztekin
    sinan gümüş
    burak yılmaz

    ben bruma'dan umudumu kestim. 13 adam + emre çolak, olcan, amrabat, bruma ,sabri, koray, tarık çamdal = 20

    kadro kalitesi avrupa için yetersiz. elimizde muslera, chedjou, sneijder haricinde üst düzey futbolcu yok. yasin takıma renk katıyor biraz. onun haricinde patlama yapan takımı ileri taşıyabilen orta sahaya dinamizm getirecek bir tek adam yok.

    defansın chedjou hariç hiçbir noktası güven vermiyor. hele üst düzey takımlara karşı...chedjou da zaman zaman büyük hatalar yapıyor ama yine de semih kaya'nın iki katı performans gösterdi bu sene. en azından hava topu alabiliyor.

    beklerimiz her şeyi yapmaya müsait. pozisyon hatası, kademe hatası , yerini kaybetme kolay çalım yeme herşey var. telles'in veya sabri'nin 11 oynadıgını düşünsek bile adam gibi yedekleri yok. biri olmadıgında yerlerine tarık çamdal oynuyor ki bir real madrid ya da manchester united maçında tarık'ı bekte bir hayal edin...

    orta sahada selçuk ve melo haricinde adam yoktu bilal'i aldık ama bilal yumuşak bir oyuncu. mücadele gücü yüksek değil. hamit'e güvenip yola çıkılmaz adam yılın büyük bölümünü sakat geçiriyor. melo'nun gidip gitmeyeceği belli değil kalsa bile düşük koşu mesafesi ve ağırlığıyla bana göre avrupa'yı kaldıramıyor artık. ayrıca agırlaştıkça afresifleşmeye ve anlamsız kartlar görmeye başladı. her an takımı 10 kişi bırakma potansiyeli var.

    kanatlarda yasin haricindeki adamların hepsi birbirinden beter. bir tek sinan gümüş var o da soru işareti ne olacağını bilemiyoruz şimdiden.

    forvette burak yılmaz denen bir adam var ki, öyle ya da böyle gol atıyor ve eleştirilemiyor herkes tarafından belki ama beceriksizlikleri ve en uçta oynadıgında oyuna sıfır katkısıyla bu takımın 1. forveti olmayı kesinlikle haketmiyor. on numaraların gollük paslarını gole cevirme yüzdesi ligin en düşük takımı olmamızın baş müsebbibi kendisi. umut bulut hakkında zaten yazmaya gerek yok nasıl forvet olmasına karar verilmiş gerçekten anlamak zor.

    bütün bunları düşününce lig için belki mücadelenin içinde bir şekilde oluruz ama avrupa için kesinlikle pek iyimser olamıyorum. çok üst düzey bir santrfor ve defans iyi bir sağ bek bile alınsa takımın kalitesi 1 gomlek artar. transfer sezonu hocanın da büyük bir sınavı olacak. eger futbolcu seçerken kalibresini türkiye ligi olarak belirlerse ( atııf şecu, serdar aziz, sercan vs) takımımız da türkiye sınırlarını pek aşabilecek gibi görünmüyor bir süre daha...
App Store'dan indirin Google Play'den alın