• 1211
    bugün cuma sözlük malum. dolayısıyla cuma namazı kılacak insanlar var fakat ben bu umumi helalarda abdest almaya çalışan insanları vallahi anlamıyorum ya. staj yaptığım kurumda öğle yemeğinin ardından tuvalete gittim. tuvalet dediğim yer de kat arasında kıç kadar bir yer. kapıyı ittirmemle zaten mevzubahis adamımız kollar, paçalar sıvalı vaziyette, ayakkabılarının topuklarına basarak paytak paytak karşımda belirdi. neyse ben işimi hallettikten sonra ellerimi yıkamak üzere lavaboya yöneldim bir de ne göreyim? herif aleni herkesin pisliğini boşalttığı, ellerini, yüzünü yıkadığı lavaboya ayaklarını sokmuş etrafa sıçrata sıçrata yıkıyor. kan beynime sıçradı tabi ama sonuçta stajyer olduğum için birşey diyemeden içimden sövmeye başladım. tabi o arada ellerimi yan lavaboda yıkamakla yıkamamak arasında da kararsızım. bildiğin midem kalktı lan.

    yahu be adam kendinde mi hiç iğrenmiyorsun? gün içinde onlarca adam giriyor, çıkıyor o tuvalete. nasıl güvenipte ayaklarını o lavaboya sokuyorsun? temizlenmiş mi oldun sen şimdi yani? 3 kat aşağıda da mescid var üstelik el insaf yahu. illa ki orada abdest alacak bir yer olmalı gidip orada alsana abdestini. devletin büyük kurumlarından bir tanesinde çalışıyor bu adam üstelik. muhtemelen belli bir eğitim almış olması da gerekli ama işte... insan gerçekten hayret ediyor.

    bak yine hatırladım yine tüylerim diken diken oldu lan. öeeeeh! pis herif! nasıl akşama kadar çay, kahve veya su içicem şimdi ben?
App Store'dan indirin Google Play'den alın