• 12
    son yıllarda beşiktaş ile fenerbahçe arasındaki dayanışmanın bir benzeri, galatasaray ile trabzonspor arasında var-dı. vardı diyorum çünkü yazar arkadaşların da defaatle dile getirdiği gibi son oynanan maçta trabzon camiası tarafında takınılan tavır bu dayanışmayı önemli ölçüde zedelemiştir.

    takımlar birbirleri ile oynadıkları maçları tabi ki kazanmak için oynayacaklar, burada bir sıkıntı yok, kaybetmekte bu oyunun bir parçası. sorun kaybetmekle ilgili değil zaten, zira trabzonspor bu sene arena'daki maçı 0-3 kazandı ve galatasaray taraftarı tarafından alkışlarla uğurlandı. ancak trabzon'daki maçtaki tavır çok farklıydı, trabzonspor sanki bir rum takımı ile oynuyormuş gibi - gerçi rum takımı ile oynasalar bu kadar hırs yapmazlar - çirkef ve agresif bir tutum sergiledi. mesela trabzon-beşiktaş maçında, az önce bahsettiğim tutumun çeyreği yoktu. beşiktaş, trabzon'u iyi kitledi ama bahsettiğim konu top oynamaktan ziyade tutum ve tavır ile ilgili.

    konu daha da uzatılabilir ama tekrar ederek bitireyim, iki takım arasındaki dayanışma, özellikle taraftar bazında zedelenmiştir. artık ali sami yen arena trabzonspor için, fenerbahçe ve beşiktaş muamalesi görecekleri bir ortama evrilecektir. ne demişler kendi düşen ağlamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın