resim
Egemen Korkmaz
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 413
    ben gelmesini istiyorum arkadaş. bizim oyuncuların hava toplarında boğazını sıkmışlığı falan vardır ama fenerbahçe bu işte. sen adamın faullerini çalmazsan kendini geliştirmez. bu ülkede mehmet topal'ın kale ağzında demba ba'yı kündeye alması es geçildi.

    dur yahu bu konular başka.

    fenerbahçe'nin en büyük zaafı ne. defans... defans'ta yerden toplar. ve belki açık alanda arkaya toplar ama mehmet topal'ın bilgisi ve stoperlerin fiziklerini kullanışı ile (rakibin koşu yolunu tıkamak, yüksek topa kafa vurmak vs.) bunu engelliyebiliyorlar.

    ama fenerbahçe'nin hücum devamlılığını sağlamasına yardımcı olan duran toplar ve duran topların devamında egemen çok iş yapıyor. defansta da iyi. yüksek kafa vurabiliyor, size'lı, pozisyon bilgisi var, sert, hırçın, yürekten oynayan bir adam.

    şahsen ben isterim bu tarz bir stoper kadroya. 11 ve ya 18 çok işine yarar.

    aynı zamanda bu tarz hikayeleri de seviyorum. yani şampiyon olmuş 5 takım da oynamak... bence güzel bir hikaye, güzel bir durum. egemen'in bir de galatasaray'lı olup son lampiyon takımının galatasaray olması gibi bir ayrıntı da olur. bundan 10 sene sonra güzel anabileceğim tam benim gibi romantik adamın seveceği durum.

    dip not: hatırlarsanız 3 temmuz sürecinde fenerbahçeliler ikide bir antremanda durup durup alkışlıyorlardı. egemen'e çok kızmıştım. yahu tamam bağırıp çağırma. kupa trabzon'un deme ama kardeşim kadrajdan kaçamıyor musun. sen en orta da geniş geniş alkışlıyorsun. bunu o anki nutkunun tutulmasına veriyorum yok sa olayları yorumlama becerini yahut karakterini sorgularım.

    gördüğünüz gibi kafam çok karışık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın