• 134
    normalde pek huyum değildir de , karma durumumu falan incelerken denk geldim. en ofsayt entrylerim kısmında 4 tane entry var. ufak bir istisna hariç,hepsiyle gurur duyuyorum.

    (bkz: thomas tuchel/#1508202)

    mancini sonrası oluşan şaşkınlık ve kaos ortamı, yerlilerin ağırlıkta olduğu kadro yapısı ve bu yerlilerin pek sistem sallayan adamlar olmaması sebebiyle kendisine yazık eder demiştim. şimdi bakıyorum, sonrasında gelen prandelli'nin yaşadığı facia ortada, kendisi ise bize gelmedi ve şu an dortmund'un başında.

    (bkz: hamza hamzaoğlu/#1688740)

    bu entrym çok tepki almıştı. yanılmıyorsam manisa maçı rövanşıydı ve ilk maçı 3-0 kazanmıştık. ikinci maç ise aydın ilk on bir başlamıştı. ben bir entrymde buna tepki gösterince, hocanın son haftalarda tecrübeli isimlerden faydalanmak için aydın'ı oynattığı gibi fantastik entryler yazılmıştı.
    sonuç olarak aydın yılmaz şampiyonluk garantilene kadar ligde hiç bir maçta forma giymedi.

    (bkz: korki/#1684997)

    kendi hayal dünyasında yaşadığını söylemiştim daha önce. o bu hayal dünyasını iyice ileri seviyeye taşıyıp millete hakaret üstüne hakaret edince ceza aldı.

    (bkz: teşvik primi/#1712048)

    bak bundan çok aşırı gurur duymuyorum. açıkçası sadece farklı bir bakış açısından bakmak için olaya yazmıştım. hala mantıklı geliyor bana. ama olsun ister misin dersen, açıkçası istemem.

    şimdi bu entryi neden yazdın dersen, asıl amacım bak hepsinde haklı çıktımdan ziyade, sosyal mesaj vermek. buraya hepimiz kendi fikirlerimizi belirtmeye, hatta ve hatta onları kabul ettirmeye yazıyoruz. ama bir ortak amacımız var. o da gönülden bağlandığımız sevgili takımımızı daha ileriye götürmek. bu yüzdendir ki arkadaşlar, yazın. ama bunu millete laf sokmak için değil, fikir vermek için, fikir almak için, hem kendinizi hem de karşınızdakileri geliştirmek amacıyla yazın. burası kavga yeri değil, amacımız ortak. bunları unutmadan yazın.

    her şey galatasaray için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın