• 1210
    elimden geldiğince açık konuşmaya çalışacağım.

    benimle aynı fikirdeki adamları çok seviyorum. benimle aynı çizgide yazan adamları görünce diyorum ki "oh be, şu sözlükte olması gerekeni bilen tek adam değilim" sonuçta kendi görüşüm bana göre en doğru olan. o yüzden benle aynı şeyleri yazan adamları görünce, doğruluğum,haklılığım kanıtlanmış gibi hissediyorum.

    benimle aynı fikirde olmasa da, olayları kendi bakış açısıyla yazan adamları çok seviyorum. mesela atıyorum ben burak gitmeli çünkü şu özellikleri var, şu özellikleri yok dediğim zaman, adam çıkıp diyor ki, tamam şu özellikleri eksik ama şu özellikleri fazla. o yüzden kalmalı. bu adamlar iyidir. bu adamlar sayesinde anlarsın bi yerde eksik ya da yanlış yazarsan. bu adamlar sayesinde ufkun açılır. he belki sen haklısındır belki de o. ama bu adamlar sayesinde en azından bunu yargılama şansın olur.

    ancak;

    bir grup fantastik adam var sözlükte. öyle çok da değiller. ama sinek de küçüktür fakat mide bulandırır işte. bu adamların karakteristik özellikleri şu çizgidedir.

    -kendisiyle aynı görüşte olmayanlara entry içinde küfür,hakaret eder. küçük düşürücü sözler söylerler.
    -yazdıklarında hiç bir bilimsel veri, dayanak yoktur. sadece zeytinyağı gibi üste çıkma amaçlı boş laf salatası yaparlar.

    yine atıyorum örneği, x yazarı hamza hoca bilal'i istiyorsa hatalıdır demiş olsun. bu adam bunu bilal'in yaşı, diğer bölgelerin eksikliği, rotasyonda kullanılabilecek adamları falan filan yazıyor. bak doğru ya da yanlış. adam bir mantığa oturtup yazıyor. bir bilgi veriyor. bir görüş koyuyor.

    bizim fantastik hemen altına yapıştırıyor, "hağmzağ hocağaya meessiyiğğ al dedileğğğ de bilal'de karar kıldığğ değil mi süperzekalı ehehehehe"

    bu ne lan şimdi? bu ne oğlum? sen bunu yazınca ne kazandın? bir fikri adam gibi savunursun. çıkıp desene bilal şöyle katkı sağlar böyle yapar. bu ne be değişik? bi sen akıllısın, alayımız gerizekalıyız, hamza hoca messi ile bilal arasından bilal'i seçiyor sanıyoruz değil mi? yahu git şu harfleri bir araya getirmekle harcadığın süreçte kendine ve insanlığa faydalı bir şey yap. ya da şu fikrini adam gibi savunsana. sen hakaretler ederek , aklın sıra millete laf çakarak ne başardın şimdi?

    allah korkunuz varsa, israfın her türlüsü günah değil mi? harf israfı yapmayın.

    allah korkunuz yoksa, evren bi mucize eseri seni yaratmış, bunu adam gibi değerlendirsene.

    messi'yi önermişler de , bilal'i istemiş.

    yahu tamam özgür platform, fikir özgürlüğü, eyvallah. ben de onu söylüyorum işte, fikir ver fikir. bok atma millete , fikir ver.

    ya sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın