resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 152
    ben de ara ara girer ne yapar ne eder bu arkadaş diye bakarım. çünkü kritik bir görevi var benim için önemli ne başarabildiği bu kulüpte.
    işi gücü show malesef bu arkadaşın, çok ciddi bir şekilde samimiyetle söylüyorum bunu. sağda solda süslü cümlelerle duyar kassın etsin anca. twitter'da gördüğüm bir çok insan bile bundan daha çok ilgilidir futbolla ve galatasaray'ın menfaatiyle. gaziantep veya gençlerbirliği'ndeki scout çalışmaları yapanlar bu arkadaşın 2 gömlek üstüdür çok net.

    ama bundan şikayetçi olan bizleriz sadece çünkü yaptığı iş güzel tabi popülerlik var fiyatı da iyidir kesin.
    ünlülerle fotoğraf çektirip instagram'a koymak da var hatta her şey çok iyi görüntüde, nazlı öztürk'ler falan kankası pohpohlana pohpohlana yürütüyor işlerini.
    kaleyi fethetmiş düzgün kişiliğiyle (:) neden kassın ki kendini.

    bunları yazdım çünkü fiziksel engelli olması bu gerçekleri gözardı edeceğimiz anlamına gelmiyor, zamanında hakaret edenler vardı bu arkadaşa sosyal medyada onları da zaten kaale bile almamak lazım ama gerçekler bunlar. bugüne kadarki icraatlerinden bu meydana çıktı çoktandır. tüm bilgi ve çalışma donanımıyla yerinde olabilecek tonla insan varken, kendisi kulübün eksisi bizim de şanssızlığımızdır.

    özetle galatasaray'ı arkasına alan yaslanıyor rahata bağlayıp, aynı o tip bir eleman. dünya kulübü olma yolunda ilerleyen galatasaray'da evet..
App Store'dan indirin Google Play'den alın