• 9
    şahsen olayın politikliği beni gram kadar ilgilendirmiyor. görevde bulunduğu yaklaşık 3,5 yıllık süre zarfında galatasaray'ın altını kazmaya çalışmış, şike suçlularını aklamış, milli takıma son yılların en kötü dönemini yaşatmış, eylem ve kararlarıyla türk futbolundaki çürümeye istiktar kazandırımış başarısız ve basiretsiz bir adamı ve yönetimini desteklemek net olarak akıl tutulmasıdır. fenerbahçe'nin avrupa'dan men aldığı yıllarda türk futbolunun en büyük problemi olan yabancı sınırını fenerbahçe hariç tüm kulüpler istemesine rağmen kaldırmayan; fenerbahçe'nin avrupa kupalarına katılmaya hak kazandığı yıl ise yabancı sınırlamasında düzenlemeye giden; 3 temmuz süreci sonrası galatsaray ve fenerbahçe arasındaki farkın açılmamasını görevlendirilmiş fenerbahçe güdümlü bir ekibi desteklemek hem türk futboluna hem de galatasaray ananelerine ihanettir.

    yıldırım demirören'in başkan, nihat özdemir'in asbaşkan olarak yer alacağı bir federasyon yönetimini desteklemeyi mideniz kaldırıyorsa destekleyin. ama unutmayın bu rezilliği galatasaray camiasının midesi asla kaldırmaz. eğer "zaten demirören seçilecek, aman biz de arkasında görünelim" gibi pespaye bir düşünceyle bu kararı alıyorsanız zaten durum çok daha vahim demektir.

    daha yazılacak onlarca şey var. ben yönetimimizin henüz sağlıklı bir karar verdiğini düşünmüyorum. yaptıkları tekrar bir değerlendirmede en azından çekimser kalacaklarını düşünüyorum. zira aksi olursa kendilerinin ömrü çok uzun olmaz. özellikle galatasaray'ın tekrardan yukarıya doğru ivme kazandığı bir dönemde bu denli ahmakça bir karar alınacağını zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın