resim
Victorio Maximiliano Pereira Páez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:40
Boy:1.73
Uyruk:Uruguay
  • 82
    nikola tesla'nın kayıp teyzeoğullarının ısrarla "biz küçük takımız abi :( " triplerine girdiği oyuncu. bak bak bak algı yönetimine gel hele. hayır bi de verdiği örnekle beni doğrulamış işin komiği o.

    galatasaray sabit diğerleri değişken iken;

    sneijder'in bugün kontratı bitse ve manchester onu alamaz,şino bizle sözleşme yeniler ise, bu galatasarayın başarısı ve manchester'ın başarısızlığıdır.

    sneijder'in bugün kontratı bitse ve benfica onu alamaz,şino bizle sözleşme yeniler ise, bu galatasaray,benfica ve sneijder için doğal bir durumdur. bir başarı değildir.

    ve son olarak,

    maxi pereira'nın benfica ile kontratı bittiğinde, galatasaray yönetimi oyuncuyu almak isterse ve alamaz maxi pereira takımında kalırsa, bu galatasarayın başarısızlığı ve benficanın başarısıdır.

    ama işte tesla'nın kayıp teyzeoğulları kendilerini küçültmeye bayıldığı için onlara göre galatasaray benfica'dan küçük kulüp. bu tarz adamlar için avrupa falan hikayedir işte, feneri yenelim ligi kazanalım yeter :(

    hey allahım ya.

    son olarak, yönetim pereira ile ilgilenip imza attıramamş ise başarısızdır. başarısızlık derecesi tartışılır. ama başarısızlık. skandaldır falan diyemiycem ama başarısızdır.
    he, yönetim pereira ile ilgili hiç bir girişimde bulunmadıysa da vizyonsuzdur. avrupa transfer piyasasını yeterince takip etmiyordur. bak işte o skandaldır.

    einstein'ın kayıp torunundan sevgilerle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın