• 1201
    devlet bahçeli eleştiriliyormuş, vallahi bu millet bir acaip.

    hadi diyelim kabul etti, chp-mhp-hdp koalisyon kurmaya karar verdiler, uzun efendi de ne hikmetse alın buyurun kurun hükümeti dedi.

    ciddi anlamda bu hükümetin 1 yılı görebileceğini sananlar ya ergendir, çocuk ruhludur ya da bu ülkenin dinamiklerinden zerre haberi olmayan boş beleş konuşanlardır.

    o koalisyon bozulunca ne olacak peki? 1 senelik sessizliğin ardından yalçın akdoğan vb. bir adamın liderliğiyle mhp'nin baraj altına düşecek olmasıyla akp yine % 55'e yakın bir oyla tekrar iktidara gelip bir daha uzun bir süre gitmemek üzere tepemize çökecek yine, başkanlık da gelecek.

    bahçeli kesinlikle aptal bir adam değil. akp de hdp de mecliste, ikiniz de çözüm çözüm diyordunuz, buyurun kurun koalisyonu yürütün süreci diyerek bombayı yine akp'nin kucağına bıraktı.

    erken seçim de azınlık hükümeti de üçlü koalisyondan daha kötü ihtimaller değil.

    edit: hakikaten akp'lileri üçlü koalisyon yargılarsa akp'nin bitişiyle oyların mhp'ye kayacağını düşünenler var, ne kadar safsınız. mhp bu ülkedeki merkez sağ parti değil, oyu kemiktir, 10-15 bandında gezer, o oylar dp'ye gider, sp'ye gider, yine mhp'ye gitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın