resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2925
    o kadar vizyonludur ki yönettiği takımın stadının yolunu yapmayan, metrosunu açmayan, passolig ile insanları fişleyen, insanların protesto hakkını elinden alan adamların yönettiği bir ülkede oy kullanmaya gerek bile görmemiştir. o kadar vizyonludur ki vatandaşlık görevini bile ihmal etmiştir. işte o derecede anadolu hocasıdır.

    edit: hamzaoğlu dün gitmiş bugün türkiye'ye dönmüş. u17 turnuvası izlemek için gitti iddialarının da içi boş çıktı.

    edit2: şampiyonlar ligi finaline futbolcuları seyretmek, analizler yapmak, yeni sistemleri keşfetmek, taktik bilgisini geliştirmek için gitmiş. vay be sen neymişsin hamza hoca? adam analizci, modern futbolu takip eden teknik deha çıktı rıza baba. böyle araştırmacı ruha sahip, bilimsel çalışan bir insan akhisar kariyerini bırakıp niye milli takımda f.terim'in yancısı olmayı seçer? hem de milli takımlar gibi maç sayısının ve ilginin çok az olduğu bir klasmanda. hamza hoca acaba sırf davetiye aldığı için mi gitti final maçına? yoksa böyle maçları yerinde takip edip notlar tutmak hamza hoca'nın her zaman yaptığı bir şey mi? neyse bırakalım dünya futbolunu. türkiye süper ligi'nde en son hangi rakibi canlı olarak izleyip notlar tutmuş kendisi?

    maksat muhalefet etmek değil yeğen, maksat farklı bir bakış açısı kazandırmak. yoksa sırf tv molasi yazıyor diye çamur atmak kolay. ne demiş hagi? (bkz: göt oturur kafa düşünür)
App Store'dan indirin Google Play'den alın