• 8990
    öncelikle tanım yapalım: içerisinde çok sağlam galatasaray'lılar bulunduran sözlük.

    kimsenin galatasaray'lılığını ölçmek haddime değil ama nacizhane şu konuda yorum yapacağım.

    benim stadımı yaparken elimdeki mecidiyeköy arazisini alıp, stadı sanki bedavadan yapmış gibi gösteren bir hükümet var. stadı yapıp yollarını yapmayan, metroyu tamir etmeyen, stad açılışında rahmetli başkanımıza kibirli bir şekilde hakaretler savuran, sırf twitter yasağını boykot etti diye cezalar yardıran, tff'nin başına kendi adamını yerleştiren, kurumlar üzerinden benim galatasaray'ıma borçlar çıkaran bir hükümet var. güzel. şimdi ben bu bu kadar şeyi görüp bir de oyumu bunlara mı vereceğim? elbette hayır. ben, kışın soğuğunda stattan çıkıp metrosuz yolda bir başıma yürüdüm. evim beylikdüzü'nde. ne çektiğimi ben biliyorum.

    değinmek istediğim nokta da şu: bu sözlükteki insanlar, yukarıda saydığım olayların farkındalar. ama dışarıda herhangi bir akp'li taraftara sorsan, çalıyor ama çalışıyor diyebiliyor. adam galatasaray'la o kadar alakasız ki.

    yazmaktan keyif aldığım, okumaktan daha bir keyif aldığım bir sözlüğümüz var. işin güzel yanı da; neyin ne olduğunu bilen, her şeyin farkında olan sağlam galatasaray'lılar var.

    galatasaray kimseye boyun eğmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın