resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2920
    lamı cimi yok. alex ferguson'umuz ve kariyerinin sonuna kadar başımızda olmasını istiyorum. ferguson ilk geldiğinde hatta 3. 4. senesinde de şampiyon yapamamıştı takımı, orta sıra takımıydı hala manchester united. ama o istikrarla bir anda yükselişe geçerek dünyanın en büyük kulüplerinden biri haline geldiler.

    ben de galatasaray'ımın böyle olmasını istiyorum. bunu da kendi futbol ekolümüzü yaratarak yapalım isterim, batıya sağa sola özenerek değil. mesela biz türk'üz, romantizm, duygusallık ve zor zamanlarda birlik olma duygusu bizde had safhadadır, hele ki rakip avrupa'ysa. bu özelliğimizden ilham alarak kendi futbol anlayışımızı oluşturabiliriz, bugün bizden küçük olan yunanistan bile her branşta uluslararası turnuva kaçırmıyor, neden çünkü adamların bir ekolü var. * ve bu ekol kendilerine avrupa kupası kazandırdı öyle ya da böyle. biz potansiyeli yüksek bir ülkeyiz ve bu alanda da öncü yine galatasaray ve onun evladı hamza hoca olmalı. beyler bi yerden başlamalıyız artık.

    dediğim gibi, hamza hamzason olmasını istiyorum ben bu adamın. bırakın şu adamı florya'ya, ne derse de yapın. hata yapa yapa, bize saç baş yoldura yoldura tecrübe sahibi olsun ve iyice kenetlenelim biz. işte o zaman önümüzde hiç kimse duramaz, ne türkiye'de ne avrupa'da.

    yanındayız, içimizdeki kolpa cimbomlulara karşı arkandayız hocam. süper kupada da şimdiden gönülden başarılar diliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın