resim
Papiss Demba Cissé
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 56
    şerefi konusunda bizi net olarak bilgilendiren ruhu tiksinç insan.

    vay vay... ayrıca lafa gelince her şey dış güzellik mi? her şey para mı? gibi laflar eden insanların iç yüzlerini de bize göstermiştir. aldatma şerefsizliğinin dışında söylüyorum, sadece dış güzellik olarak kıyaslayıp oha mala bak şeklindeki genel tercih mantığından bahsediyorum... "ya şaka yapıyoruz hehe"ye sığınmayın.

    evlenmek veya uzun süre birlikte olma durumunda iyi geçinmek her zaman dış görünüşten önemlidir. insanoğlu doyumsuzdur, bu yüzden her şey iyi gitse bile bir süre sonra monoton gelmeye bile başlar bu iyilik. bir insanın iyi yönlerine zamanla alışır ve o yönler artık etkilememeye başlar. bu yüzden de biriyle tanıştığında önce hep iyi yönleri dikkatini çeker fakat zaman geçtikçe hep kötü huyları dikkatini çeker. meşhur "yha çoq bi sorun yoq ama bazı hareqetleri batıyo artık .s.s" klişesinin de sebebi budur. hep iyiliklere yeni bir şeyler eklenmesi beklenir, eklenmedikçe sıradanlaşır unutulur, fark edilmez...

    ayrıca insanların tipi nasıl olursa olsun bir süre sonra alışırsın. insanın yüzüne alışmak diye de bir şey var. o kişiyle iyi geçinemedikten sonra uzun süreli birliktelik mümkün değil. belki istisnalar vardır her şeyde olduğu gibi. zaten dış güzellik geçici bir şey.

    evlenmek bunların ötesinde çok ciddi ve önemli bir olaydır. aa güzel kız evleneyim bana çok komik geliyor... birbirini hiç tanımayan iki insanın zorla görücü usulü evlendirilmesi de aynı mantık. orada da bakıyorlar aa ikisi de öğretmen evlendirelim. ikisinin de eli yüzü düzgün, aileleri düzgün evlendirelim... tek fark siz etmen olarak meslek, para falan değil de dış güzelliği baz alıyorsunuz. böyle böyle kaç hayat mahvoldu. yazık... neyse.

    rumuz: boşuna konuşan adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın