resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2917
    bazılarımız hamza hocayı istemiyor. tabiki de olabilir, fikirdir, hürdür. ama bana kalırsa yani bence ayıp ediliyor. istemeyebilirsin tabiki de ama her söylediği şeye de bok atmayın ayıp be kardeşim. yok transferden bok atılıyor yok şundan bok atılıyor, yok vizyonu kötü yok şu, yok bu. ayıp be kardeşim adam 2'de 2 yaptı. seneye başarısız da olsa haketti adam 1 büyük takım kurup yönetmeyi. prandelli'den daha mı kötü olcak yani ?

    savunayım diyorum ama gerek yok. winner 5 futbolcumuza 2-3 winner katsa zaten alır başımızı gideriz. ama 11 kişinin 11i de 1 seferde winner olamayacağını söylüyor adam işte.

    bende sevmiyorum sabri'yi ama gördüğünüz gibi bazen lazım olabiliyor değil mi ? bence hamza hoca'da ondan bahsediyor. tarık yedek olacağına sabri olsun diyor 'bence' e haklı adam bu konuda değil mi yoksa tarık mı 3-5 asist yaptı ?

    ayrıca bir durun eleştirmek içinde be kardeşim ? bir sakin. bakalım ne gelcek ne gidecek görcez daha ortada hiç bir şey yok, kalkmış adama vizyonsuz, şusuz busuz diyorsunuz. he arkadaşım ya fm gibi hemen al verle oluyor bu işler hemen sattık aldık. görcez işte hep beraber, sallamak için bari biraz bekleyin. neyse ama ben kaçıncıya yazıyorum hala kafalar aynı kafa.

    neyse ya yakında hamza hoca'yı gönderir (bkz: ismail eagle) buluruz. sonra arkasından hamza hoca'diye ağıtlar yakarız. bazılarına gerçekten prandelli müstehak be kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın