resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 2911
    başarılı olmasını can-ı gönülden istediğim hocamız.

    ama gel gör ki; giderek akıllanacağı yerde giderek ümitleri tüketiyor. bu adamı başta çoğumuz yetersiz gördük. ben hala öyle düşünüyorum. nedeni ise mantalitesi. hocanın beklentisi olan isimler sene 2015 hala umut sabri bilal.

    kadromuzu bozmayacağız diyorsun. gören de elindeki kadro 23 yaş ortalamalı şampiyonlar ligi finali görmüş kadro var der. ne demek bozmayacağım. yetenek fakiri umut, aydın, yekta, kiralıktaki diğerleri gibi oyuncularla şampiyonlar liginde averaj takımı olursun.

    transfer olayı kendisine kalsa sadece biz süper lig ptt topçusuna mahkum kalırız. kişisel düşüncem diğer ülke bilgi seviyesinin olmadığında.

    nasıl başarılı olur? elindeki 40 kişiden eli ayağı düzgün 15 20 kişi bırakırız. transferi de işten anlayan biri yapar. biz de 30 küsürüne gelmiş bilali umut'u izlemek zorunda kalmayız.

    iyi bir insan. ama abicilik kültürü bizi bitirir. yapma kurbanın olayım.

    ben teknik direktör değişmesinden nefret eden biriyim. mantaliteni biraz düzeltsen hatalarını kabul edeceğiz ve inanıyorrum sen de büyük hoca olacaksın bu sayede. ama şu aklındakileri çıkar gözünü seveyim. bok gibi kadromuz var. kabullen bunu. bize 30larında bilal veya bunun gibi transferler değil, futbolu bilen avrupaya ayak uyduracak, galatasaray seviyesinde oyucu lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın